2017. március 13., hétfő

Balzsamos tavaszi reggel-Pupa Pink Muse kollekció

A Pupa tavaszi kiadása elegáns és bájos, tökéletesen kihasználható, ami a Pink Muse névre hallgat. Kifinomultságot sugall ez a kollekció, ahogy ránézek engem Audrey Hapburnre emlékeztet, szinte látom, ahogy az álom luxuskivitelben forgatása előtt ezekkel a szépségekkel sminkel.






"A rózsaszín finom árnyalatai és a hideg arany csillogása, a fényes finish és a lenyűgözően ragyogó textúra keltik életre ezt a rendkívül aktuális kollekciót, mely a nude smink segítségével egy légies múzsává varázsolja a hölgyeket."


 


METÁLFÉNYŰ SZEMHÉJPÚDER-3290 Ft



Amit a márka ígér:


PINK MUSE – VAMP! METALLIC Metálfényű szemhéjpúder – kettős használat

A Vamp! Metallic drámaian metálos finishéhez egy eddig még soha nem látott ragyogás társul, a minden egyes használatkor meglepő „fémlemez hatás“ érdekében. Bársonyos textúrája simogatja a szemhéjat és hosszú időn át könnyű és kényelmes marad. Exkluzív 3D hatású pikkelyes díszítése egy igazi ékszerré teszi.

Kettős használat:
száraz applikátorral: kifinomult metálos hatás;
nedves applikátorral: extrém “fémlemez hatás”.

Ajánlott ár 3 290 Ft

Először is engedjétek meg, hogy áradozzak a púder színű csomagolásról, ami arannyal kombinálva légiesen könnyed és eszméletlen elegáns. Ez a része teljesen egységes a kollekciónak, felüdítő lehet a Pupa Milano üzletek piros ragyogása mellett.

A kis monó csomagolás ugyanolyan mint mindig. Jól záródó műanyagba került, aminek a teteje átlátszó. Egy kis gumis applikátor is helyet kap benne, de ezek nem különösebben jók.



A szemfestékbe belenyomott virágmintát találunk, ami meggátolja, hogy napokig belenyúljunk, olyan szemet gyönyörködtető látvány. Én a szélén kezdtem meg, ott is óvatosan.

Az égetett szemfestékek sajátja, hogy szárazon és nedvesen is használhatóak.








Csak szárazon húztam festék csíkokat a karomra, így is lélegzetelállítóan intenzív színeket kapunk, full metál finissel, szinte fólia fényességben. Nedvesen ezek a swatchok még intenzívebbek, folyékony metálként működnek.

Szárazon a rózsaszínes árnylat akár highlighterkénr is használható.

Pigementáltság mellett tartósságuk is remek, nem is elemzem tovább, ismét csak jók ezek a darabok.





NÉGY RÉSZES SZEMHÉJPÚDER PALETTA-4290 Ft



Amit a márka ígér:


PINK MUSE – VAMP! PALETTE szemhéjpúder – Folyékony por hatás.

Telt, tiszta színű és fényes, szatinos finishű szemhéjpúderek. Selymes és könnyen kenhető textúra, mely egyesíti a könnyű árnyékolhatóságot egy érzéki, hosszan tartó, „folyékony por“ hatású púder kromatikus színvilágával.

A dobozokról már írtam most jöjjön egy kis elemezgetés a szemhéjpúder paletta és highlighter kompakt csomagolásáról. Ismét egy ujjlenyomat gyűjtő arany színű borítás. Azért lássuk be eszméletlen elegánsak a Pupa csomagolásai. A félkör sormotívum itt is végig fut több sorban pikkely szerűen alul.


A négyes paletta kialakítása olyan, mint a tavalyi karácsonyi kiadásban található aranyé.



A színek gyönyörűek, visszafogott árnyalatokat tartalmaznak. Egy hófehér, egy pezsgő szín, egy barackos barnás és egy mogyoró barna fényes szín.

Egy kétvégű gumis applikátor is helyet kapott a palettában. Amúgy a paletta kompakt púder méretű, így könnyedén berakhatjuk bármelyik neszesszerbe.






A swatchoknál leesett az állam, folyékony fémre emlékeztetnek és tökéletes a megnevezés, hogy folyékony por hatás. Ahogy belenyúlunk a por állagú termékek szinte krémesek, annyira apróra őrölt állagúak a szemcsék.

A pigmentáltságuk felülmúl minden képzeletet. A Pupa egyre jobb és jobb minőségű termékekkel rukkol elő, pedig eddig is a magas minőségéről volt híres. Sok drága high end márkát utasít maga mögé.

Nem mondom, hogy nélkülözhetetlen paletta, de amennyiben ilyen színekre vágysz, akkor mindenképp csapj le rá, mert nem találsz a piacon jobbat.


KAJAL SZEMCERUZÁK

 gy fotó erejéig nyitottam ki a ceruzákat, amiket fólia védett. A matt barnában véletlenül belenyúltak, így már nem akartam betenni játékba, no mg nincs is barna cerkám, így a sors keze volt. Ráadásul így ezekről a termékekről is van egy benyomásom. Eszméletlen krémes, jól kenhető és hiper pigmentált. Remekül fog a vízvonalba is, de jól satírozhatóm szemhéjon, így a barna árnyalat remek mélyítő színként is. Miután megszárad viszont lerobbanthatatlan, így makulátlan sminket kaphatunk ezekkel.


A másik árnyalat egy halvány rózsaszínes, fényes, enyhén mini glitteres árnyalat. Tökéletes lehet belső szemzugba, szemöldök alá, de akár vész esetén highlighternek is bevetném. Ezt a példányt nem próbáltam, de majd egyik játékban megnyerhetitek.



KRÉMES HIGHLIGHTER 



Amit a márka ígér:


 PINK MUSE CREAM HIGHLIGHTER Kompakt krém highlighter

Arany csillogású fénypontok emelik ki az arc sminkjének szépségét. Krémes, könnyen kenhető és satírozható textúra, extrafinom gyöngyeivel megvilágosítja és kiemeli az arc magas pontjait. Kellemes vanília illata gondoskodik az egyedülálló érzéki élményről.

Csomagolás javát már fentebb kielemeztem, de azért van mit írni még róla. Egy tükör is helyet kapott benne, de a palettánál is, így ez sem túl izgalmas. Nem is tudok elképzelni kompakt terméket tükör nélkül, olyan lenne, mint a légzsák nélküli kocsi.

A tégelyben van egy felhajtható rész, amiben egy szivacs kap helyet, amivel felvihetjük az arcunkra a krémes highlightert. Az elképzelés nem rossz bár a kerek, lapszivacsot annyira nem értem és bevallom fölöslegesnek tartom. Aki blendert használ nem fogja ezt használni, aki ecsetes annak már van jól bevált ecsetkéje erre a célra és tökéletes a krémkontúrokhoz az ujjunk is felvitelnél.

Az árnyalat nagyon különleges, hiszen egy barackos színről van szó, ami még az én gyűjteményemben sincs. Másik különlegessége az állaga, hiszen nem nagyon találkozunk krém állagú termékekkel, inkább a folyékony és a por állag uralja a piacot.

Bőrünk melegére megolvad picit a termék, így gyönyörűen eldolgozható a bőrön. Ebből a tulajdonságából fakadóan ajánlom az ujjal felvitelt, vagy e meleg vízbe áztatott blendert. Nem bontja meg az alapozást. Lélegzetelállító fényt ad a bőrnek, ami nem lesz túl sok egy igazán elegáns hölgynek sem hétköznapokon. Építhető, így aki szeretné, hogy a highlightere legyen a központi eleme a sminkjének azt is ki fogja elégíteni.

Árnyalata szerintem minden bőrszínhez tökéletesen passzol, no meg fiatalít.



EXTRA CSILLOGÓ SZÁJFÉNY



Amit a márka ígér:


PINK MUSE MISS PUPA GLOSS Extracsillogó szájfény – azonnal dúsabb ajkak

Hosszan tartó extrafényes, nedves ajak hatás és 3D volumen. Kellemes és krémes textúra, mely egy puha és kényelmes réteget képez az ajkakon anélkül, hogy ragacsossá tenné azokat.



Az első Pupa szájfényig utáltam ezt a termékkört. Nem értettem miért is jó, ha az ember szája full ragacs, nem éri meg akkor sem, ha fényes tőle. A Pupa nem ragad, ami szuper és ráadásul kellemes viselet.

Nincs ez másképp ennél a terméknél sem, remek az állaga, kellemes az illata, könnyű felvinni a tökéletesen kialakított applikátornak köszönhetően. Jól lekerekített vég szépen illeszkedik a kupidó ív vonalához és egyszerre nem visz fel túl sok terméket.
Színe finom rózsaszín és amit ígér szuper fényes és csillogó.


CHUBBY AJAKBALZSAM-2590 Ft


001-es árnyalat

Amit a márka ígér:

PINK MUSE CHUBBY BALM Ajakbalzsam. Igény szerinti színhatás

Az ajkak természetes színét egy egyedülálló, “személyre szabott” színadagolással emeli ki. Puha és krémes textúráját különleges pigmentekkel dúsították, melyek az ajkak saját pH értéke szerint hatnak.





Rúzs megoldású, kitekerhető csomagolást kapott ez a Chubby ajakbalzsam. Leginkább ez a csomagolás utal vissza a papír dobozokra. 

A Pupa ajakápolói nagyon klasszak, az ajakolajaiért oda meg vissza vagyok, így nem volt kérdés, hogy rávetem erre is magam. Nincs egy nagy pigmentáltsága, nem is vártam, de azért jó lett volna. Ára kicsit borsos, de egy kiadós mennyiségű termékről van szó. Sokkal jobban megéri egy ilyen, mint a menőnek kikiáltott EOS-ok.

Remekül hidratál, tök jó krémes rúzsok alá a sminkelés elején felkenve. Ezt a darabot nem tartom nélkülözhetetlennek, a rúzsaira hamarabb beruháznék. 





GÉL HATÁSÚ LAKK ÉS FEDŐLAKK 1590 Ft



PINK MUSE LASTING COLOR GEL Üveg hatású körömlakk

Polimerek különleges keveréke az extracsillogó, fényes finishű körmökért. A pigmentek magas koncentrációja garantálja a telt és egységes színt már az első réteg felvitelétől. Nem tartalmaz Toluént – Formaldehidet – DBP-t (dibutil-ftalátot) - Kámfort



Tudjátok évekig hajtottam, hogy a Moyra a kedvenc körömlakk márkám. Idén télen rádöbbentem, hogy már rég nem igaz ez. A Pupa észrevétlenül átvette a körmeim felett is a hatalmat és nem egy üveget elhasználtam a készletemből, értsd teljesen elfogyasztottam.

Nagyon könnyű az ecsetükkel dolgozni, gyorsan száradnak, szépen kitöltik a barázdákat a körmökön. Két rétegen minden árnyalata maximálisan fed, legtöbb egy rétegen is kiváló.


A fedőlakkjai, főleg a csillámosak, mint ez is lerobbanthatatlanok 7-8 napig is bírják a mosogatással tűzdelt hétköznapokat.

A gél hatású lakkjai szintén csodálatosak, ez a kiadás pedig még annál is fényesebb, mint az eddigiek. Színe barackvirág árnyalat, apró alig látható csillámokkal. Legalább két réteget viszont elbír, mert kicsit csíkoz, illetve leheletnyivel sűrűbb az állaga, mint a többinek. 4-5 napot garantálok velük.

Az ára elrettentő lehet, de egy üvegecske elég 15-20 lakkozásra is két rétegben, ráadásul nem szokásuk beszáradni a végére és nem sűrűsödik be kezelhetetlenül. 

Összességében nagyon ajánlom a palettát, ez lett az egyik szívem csücske. Milyen elképzelést felülmúl a pigmentáltsága, gyönyörű és tartós szemfestést készíthetünk, aminél mindenki meg fogja kérdezni, hogy honnan vettük a szemhéjpúderünket. Másik kedvencem a barackos highlighter, ami pirosító feldobására is tökéletes, de higlighterként is mindent szinten helyt áll.


Nem meglepetés, hogy remekek a körömlakkjai és a monó szemhéjpúderei, valamint a szájfény is tökéletes. Bármelyik darabra esik a választásotok nem nyúltok mellé talán a chabby ajak balzsam az egyetlen gyenge pontja a kiadásnak. Ha pedig egy jó barna szemceruzát keresel, akkor ebből a limitált kiadásból vedd meg, eszméletlen krémes, tartós és pigmentált. 


Hogy tetszik Nektek a Pink Muse Kiadás? Melyik a kedvenc Pupa Milano terméketek?