2016. június 9., csütörtök

A kortalanság receptje?-PUPA AGE REVOLUTION

A Pupa Milano Age Revolution termékcsaládjáról fogtok olvasni a következőkben, ezek a termékek nem csak szemrevalók, mutatósak, letisztultak, de mennyei az illatuk és tényleg hatékonyak a kor látható jelei ellen. Kiderül, hogy tényleg forradalmiak e, szívesen nyúlok utánuk és persze, hogy melyik is a kedvencem. 






Age Revolution


A Pupa igyekszik nagyobb hangsúlyt fektetni a bőrápolásra, aminek ékes bizonyítéka, hogy piacra dobta ezt az anti-aging kollekciót, ami a Pupa Reviva Cell formátumnak köszönhetően hatékony a ráncok ellen.

Nem komedogének a termékek, alacsony az allergia kockázatuk és parabén mentesek. Illatanyag viszont elég sok került bele, viszont meglepő módon kicsit sem irritáltak. A Pupa Reviva Cell hatóanyag sajátossága, hogy a bőrsejtek méregtelenítését segítik elő. Emellett a bőr regenerálódásában is nagyon erős és a sejtek élettartalmát növelve erősíti a bőr védekező rendszerét. Egy mondattal egy csodát ígérő termékcsaládról van szó.



MOISTURIZING CREAM IMMEDIATE BEAUTY

Amit a márka ígér:

Azonnal ható arckrém, mely csökkenti az öregedés jeleit és a bőrhibákat, miközben egyenletessé és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. A bőr azonnal simábbnak tűnik, az arcvonások kisimulnak. Sminkalapnak is tökéletes választás.

Friss és kényelmes állag
Minden bőrtípusra
Nappalra és éjszakára
Arcra, nyakra, dekoltázsra
Nem komedogén
Parabénmentes
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Hipoallergén



TESZT

Nappali krémként illesztettem be a rutinomba, illetve ez landolt a táskámban, így mindig nálam van, ha éppen száraznak érezném itt-ott a bőröm.
Csomagolása meseszép, könnyen adagolható tubus, jól záródik és könnyű, nem foglal sok helyet. 
A terméknek nagyon jó illata van, igen tartalmaz parfümöt mindhárom krém, viszont ezt megbocsátom nekik.
Állagra nagyon könnyen kenhető, de közepes sűrűségű krémről van szó. Nem fényesíti ki a bőrt, így akár közvetlenül sminkelés előtt is bevethetjük. Normál és zsíros bőrűek szerintem szeretni fogják, akinek erősen száraz a bőre, annak viszont lehet kevés lesz a hidratálása.







ANTI-WRINKLE REDENSIFYING CREAM EYES AND LIPS

Amit a márka ígér:


Kisimítja és halványítja a mikroráncokat miközben biztosítja a bőr számára az intenzív táplálást. A bőr kisimulttá, kompakttá és egységessé válik. A szem alatti táskák csökkennek. A száj környéke definiáltabbá válik.

Dús, testes állag
Minden bőrtípusra
Nappalra és éjszakára
Arcra, nyakra, dekoltázsra
Nem komedogén
Parabénmentes
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Hipoallergén

Ára: 7800 Ft


Az állaga rémálom, nagyon sűrű, mint a lehűtött zsír olyan. Viszont ha sikerül kikanalazni a tégelyből, meglepően könnyen elkenhető, a bőr hőjére szinte vizessé válik, gyorsan beszívódik. Tehát a textúra nagy változáson megy keresztül. Ahogy melegszik az idő kicsit könnyebb kibányászni a tégelyből.

Illata a többi krémmel egyező és igazi luxus érzetet adó, friss, kellemes parfümös illat.

Innen túl viszont egy szerethető krémről van szó, ugyanis tényleg látványosan csökkenti az apróbb szem körüli szarkalábakat, a mélyebb mosolygó ráncokat is enyhén halványítja.










Amit a márka ígér:


Multiaktív formulával rendelkező termék, mely segít kisimítani az első ráncokat és megújítani a bőrfelszínt. Rendkívül kompakt és egységes külsőt kölcsönöz a bőr felületének. Nap mint nap segít a bőrnek abban, hogy visszataláljon a saját természetes megújulásához az egyenletes és ragyogó arcbőr érdekében.

Könnyű és krémes állag
Minden bőrtípusra
Nappalra és éjszakára
Arcra, nyakra, dekoltázsra
Nem komedogén
Parabénmentes
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Hipoallergén

Ára: 7890 Ft



TESZT

Állaga kellemes krémes, felüdülés a szemkörnyékápoló után. Könnyű kiszedni a tégelyből, remekül eloszlatható, kicsit nehezebb krém, de alapvetően hamar beszívódik, így remekül használható sminkelés előtt is. Viszont csak önmagában ajánlom, más krémmel együtt legördül az arcról. Én reggelente egy krémet használok csak, mert az esti rutinom teljesen feltölti a bőröm, viszont aki ilyenkor is szereti kombinálni a termékeket, az a folyamat végén alkalmazza, úgy viszonylag elkerülhető ez a tulajdonság.


Illata fantasztikus, nem tudok betelni vele, igazi luxus érzetet kelt bennem, pedig tudom, hogy nem kéne örülnöm az illatanyagnak, de ez tényleg fantasztikus.

A bőröm sokkal simább és egyenletesebb tőle, látványosan örül neki az arcom. Kipihentebbnek tűnök, még a legfárasztóbb nap után is.



Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a termékcsaláddal, felülmúlta a várakozásaimat. Megdőlt az a régi sztereotípia bennem, hogy egy sminkekre specializálódott márka nem tud jó kozmetikumot a piacra dobni. Nos a Pupa szuper anti-aging családdal lepett meg minket. A szemkrémmel volt csak gondom, annak is a testes állaga, ami zavaró volt, viszont ez is megszokható, a hatás feledteti a panaszt. Normál és enyhén ráncosodó bőrre tiszta szívből ajánlom, illetve más krémek mellett is ad egyfajta többletet, pluszt. 


Ti próbáltatok már ezek közül a krémek közül valamelyiket? Mi a kedvenc Pupa terméketek?