2016. április 3., vasárnap

Tavaszi nagy pórustakarítás-Neogence TESZT

Óriási pórusokkal bővelkedek sajnos és igencsak hajlamos vagyok a mitteszeresedésre, így nagyon örültem a Neogence mély tisztító maszkjának, hiszen folyamatosan kutatom azt a terméket, ami megoldást jelenthet a problémámra és optikailag kisebbnek láttatja az orcáimon és az orromon a fránya pórusokat. 





Amit a márka ígér:


NEOGENCE PÓRUS MÉLYTISZTÓ MASZK

Felszívja a felesleges zsírt, kitisztítja a mitesszereket. Hatása látványos. Alkoholt tartalmaz.  Szójamentes.

Főbb hatóanyagok:
  • illites agyag
  • faszén por
Használata: arctisztítást követően kenjen megfelelő mennyiséget a egyenletesen arcára, kikerülve a szem és a száj érzékeny területét. Mossa le 10-15 perc elteltével vagy amikor már világossá válik a felkent maszk színe. Kövesse ezután a szokásos arcápolási rutinját.

Kiszerelés: 100 ml

TESZT 

A csomagolása a gyógyszertári márkákra emlékeztet, semmi csili-vili elem nem vonja el a figyelmünket, egyszerű letisztult dobozban, ugyanolyan designnal ellátott tubus lapul.

Kiszerelése elég pici, de ahogy számolom 6-8 alkalomra biztos elegendő és a pórustisztítás, amúgy se napi elfoglaltság, szerintem elég két-három hetente, vagy havonta alkalmazni egy-egy ilyen terméket. Alapvetően a problémásabb területekre is elég felvinni, ami esetemben az orca, az orr és az állam, így elegendő lehet sokkal több alkalomra.

A szürkés kék és a fehér dominál színvilágban, amint megnézzük magát a terméket létjogosultságot kap a szürkés árnyalat, mivel maga a termék a faszénpornak köszönhetően szürke.

Állaga krémes, de elég sűrű, felvitele így kicsit nehézkesebb, ajánlom hogy ehhez egy ecsetet használjatok, így egyenletesen eloszlatható.



Én az egész arcomra felkentem első alkalommal, mondván, hogy lássuk mit is tud, hiszen vannak kisebb, nagyobb, kevésbé és jobban eltömődött pórusaim. További alkalmaknál már csak a problémás területekre fókuszáltam. 

Felkenés után frissítő, hűsítő érzést éreztem, ami az alkohol számlájára írható, sajnos a harmadik helyen szerepel az összetevő listában az alkohol, ami számomra nem túl pozitív. Az olyan termékeket ajánlom nyugodt szívvel, aminek a hetedik helynél nincs előrébb ez az anyag, legjobb, ha nem is kerül bele. 

A maszk gyorsan megszárad a bőrön és a sötét szürkéből, világossá válik és keménnyé, több helyen megrepedezik. Ezután langyos vízzel le kell öblíteni, nagyjából 10-15 perc után. Én mikroszálas kendővel távolítottam el a maszkot, így könnyebb és a bőrömet se irritálom közben.

Az orcáimon lévő óriás pórusok sokkal kisebbnek látszottak a használat után. Az orromon lévő fekete mitteszerek száma csökkent, de azért volt, amivel nem bírt el a termék. Látványos a változás az biztos. Próbáltam már hasonló szénnel és vulkáni hamuval készült koreai terméket, ugyanazt a hatást éreztem most is (erről ITT olvashattok).


Összességében jó termék, az ígéretét betartja, viszont az ára és az alkohol tartalma nem a legbarátságosabb, így vonok le pontot ezek miatt.
Pontok: 5/3

INNEN RENDELHETED MEG
Ára: 10.990-
Kiszerelés: 100 ml