2018. április 6., péntek

Megtaláltam a tökéletes matt rúzst és árnyalatot-PUPA I'm Matt

Karácsonyra kaptam egy nagy doboz MAC rúzst, ám szégyen gyalázat nem abból került ki a kedvencem, pedig jó pár ikonikus szín is lapult benne, amiket én is megkedveltem. Az új szerelmem a Pupa I'm Matt kollekció egyik darabja. Ezek az új formátumú, bársonyos textúrájú, szuper matt termékek minden szempontból tökéletesek számomra. 





A Pupa Milano folyamatosan fejleszti a termékeit, így a pár évvel ezeleőtti Matt kiadás abszolút nem az, mint a mostani. Egyre jobb és jobb termékekkel rukkol elő, miközben alapból szuper minőségéről volt híres az olasz márka. 16 árnyalatban találjuk meg az üzletek polcain, sajnos még mindig nem lehet rendelni, de bíztató hir, hogy már Olaszországban nyitott a Pupa webshopot, így reménykehetünk. 



Amit a márka ígér:
052

Az abszolút matt szín új kifejezése! Az I'm Matt telt és mély színbe öltözteti az ajkakat.
Bársonyos és rendkívül érzéki, szinte siklik az ajkakon anélkül, hogy elnehezítené vagy kiszárítaná őket, váratlan, az időnek ellenálló komfortérzettel.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes
Olaszországban készült

Használat során nem kell túlságosan kihúzni a hegyet, mert eltörhet.



Hozzám négy árnyaltba került legutóbb tesztelésre, de még télen egy másik mélybordót is kipróbálhattam, így hosszú és rövidebb távon is vannak tapasztalataim a rúzzsal kapcsolatban. 



Ránézésre is érdekesek ezek a rúzsok, mivel bársonyos bevonatúnak tűnnek. Nem csalódunk, ha felkenjük, könnyen kenhetőek, bársonyos érzetűek maradnak és a pigmentációjuk elképesztő. Igazán vibráló minden árnyalatuk és kifejezetten különleges színek is találhatóak a kínálatban. Nem kenődnek el és ténylegesen mattak, nem fényesednek ki, a grátisz pedig, hogy nem emelik ki a száraz részeket az ajkakon. Nyilván való, hogy matt termékek előtt muszáj ápolni, néhány esetben radírozni is a szánkat, de ennél enyhe szárazság nem fog ordítani. Nem szárítja az ajkakat, kellemes és könnyed viselet. 

Tartósságát vizsgálva ivást simán túl éli, fél napot kibír, evés persze kifog rajta, de csak ha valami zsírossal csillapítjuk étvágyunkat. Egy műzli szelet, vagy könnyebb kajákat lazán elvisel újrakenés nélkül. Kopása szép, egyenletes.


<<< 032


Ára: 3450 Ft

Régebbi folyékony Matt kollekciós poszt >>> kialakito.blogspot.com/2015/10/matt-ajkak-kiszaradas-nelkul-pupa-im.html

070, 032, 052, 072