2018. február 27., kedd

MUA LUXE Set & Reflect Fishing Kit

Az Orshy Boxban lapult egy MUA LUXE termék, ami még engem is meglepett, ugyanis ha felnyitjuk a highlighter alatt még lapul egy átlátszó púder is. Mekkora ötlet! Én utolsó simításként szoktam használni ezt a két terméket így abszolút praktikusnak találom ezt a kis duót és ráadásul helyet spórolhatunk meg ezzel. 


Amit a márkáról tudni kell

MAKEUP ACADEMY


www.muastore.co.uk 

A Makeup Academy egy új, angol feltörekvő márka, amely sminktermékeket készít.
A termékkínálat igen széles, kaphatóak sminkek az egész arcra, valamint körömlakkokat, műszempillákat is árulnak, az árak nagyon alacsonyak. (Krémmánia)


Csomagolása kompakt és nagyon minőségi, lehetetlen fotózni mert szinte tükör a borítása. Jól záródik és belül egy jó minőségű tükör is helyet kapott. Ahogy kinyitjuk szembe találjuk magunkat a nagyon különleges highlighterrel, ha ezt felhajtjuk alatta találjuk az alaksorban a transzparent árnyalatú púdert.


A highlighter egy sárga arany és fehér fényes színből áll, gyakorlatilag pöttyökből tevődik össze, amiket ugye összemixelünk és így kerül fel a csontosítandó felületre. Együtt egy izgalmas sárgás-pezsgő árnyalatot kapunk, ami elég világos. Jól pigmentált, de természetes fényt adó ez a termék. Nagyon örülök, hogy a gyűjteményemben landolt, mivel zöld, lila, rózsás és arany highlighterek is vannak a fiókomban, de sárgás tónusú nincs.



Az átlátszó púder tényleg áttetsző, így nem lesz fehér poros a hatása és szépen fixálja az alapozót, jól mattít. Én már sok púdert próbáltam de ez észrevehetetlen. Nap folyamán egy-két frissítés elkél neki a T-zónában.




Summa summarum szuper kis termék, alapdarab lehet, bár tény és való, hogy nagyon különleges árnyalatú a highlighter. A púder is remek, így két legyet üthetek egy csapásra, már bele is került a neszeszerembe.