2018. május 12., szombat

Gimis blúz menő? OUTFIT

Pár hűvösebb napon úgy próbáltam feldobni a hangulatomat, hogy új nadrágba és blúzt avattam fel. Amikor reggel szánok arra időt, hogy olyan szettbe induljak el, amivel elégedett vagyok, akkor sokkal produktívabb napot zárok. Valahogy a hangulatomon és az önbizalmamon is lendít, ha jól érzem magam a bőrömben, a második "bőrömben".
Szerencsére a munkám nem kívánja meg a dress code betartását, így elég nagy szabadságot élhetek meg öltözködésben és az önkifejezésem ezen vonulata is megmaradhat. Szeretem az elegánsat vegyíteni a lazával és egy két Enikős aprósággal feldobni.Régebben az ékszerekkel játszottam, mostanában a táskák és cipők szokták a fűszert adni ehhez. 





A blúz az iskolai ünneplős egyen blúzomra emlékeztet, mégis sokkal klasszabb. Az A vonalú húzott új, az áttört, himzett vászon anyag, a fodrok igazán finommá és nőiessé varázsolják. Nem egy egyszerűen kombinálható felső, bevallom nekem legjobban egy midi szoknyával, vagy farmerrel vált be. Nagyon tetszik a blézer rávéve,hiszen így jobban kihangsúlyozza a fodros részleteket, de karcsúbbnak tűnök benne, hiszen a laza esést kordában tartja.
Az ördög  a részletekben rejlik, a nadrág alja szaggatott, rojtos és gyöngyökkel díszített. Ezek a gyöngyök egy pár öltéssel felkerültek a blézerre is. A táskán szegecsek szolgáltatják az extrát, ami egyfajta kontrasztot is ad, de összességében a kis bigyók számomra harmonikusak. 


A nude hegyes orrú cipő mindenhez tökéletesen illik és ha túl sok az apróság, akkor érdemes ezekhez a semleges lábbelikhez nyúlni. Imádom ugyan a magassarkút, de legtöbbször szaladgálok, így ritkán veszek fel ilyesmit, a jól bevált laposban csak úgy hasítok Á-ból B-be.

Alapvetően egy pasztell szett, a világos farmer a fehér blúz és a púder blézer. A táskán lévő pánt viszont igazán extra és idén is óriási divat.  Véleményem szerint jópofa és játékos ettől az apróságtól minden. Nem kell mindig túl komolyan venni magunkat! 




OUTFIT

Blúz: Shein
Blézer: Háda
Nadrág: Kínai üzlet
Cipő: H&M
Táska: Skála


Fotó: Barta Sándor



Nektek hogy tetszik?  Viselnétek ezt a blúzt? Mivel kombinálnátok?