2018. február 6., kedd

Aktiváld a bőröd!-Natics Hydra+

A Natics hydra + terméket teszteltem, ami újdonságnak számított, amikor megérkezett hozzám. Mostanság igen hosszú tesztelési folyamatnak vetem alá a készítményeket, nem csipán 1-1,5 hónapig ismerkedek velük, hanem legalább kettőig, hiszen így hosszabb megvonási és újrakezdési időszakot is tudok tartani, sokkal árnyaltabb lesz a tapasztalatom. Ezt a terméket gyakorlatilag mindenkinek ajánlom, mert vízhiányos időszakai minden bőrtípusú embernek vannak, az anti ageing pedig egy olyan terület, amivel 25 éves kor felett érdemes foglalkozni. 




Amit a márka ígér:


Aktiváló és sejtstimuláló ANTI-AGING szérum 2% Glycoinnal® és 3% Ectoinnal® - Minden bőrtípusra

HYDRA+ HIDRATÁLÁS ÉS SEJTMEGÚJULÁS FELSŐ FOKON

A Natics® Hydra+ Sérum Raffermissant a hydra-N szériánk professzionális változata, a szérumcsalád királynője. A két szabadalmaztatott, különösen effektív hatóanyag az arcbőrt rendkívül jól, mély rétegeiben hidratálja, megújuló folyamatait emelt szinten támogatja, hogy úgy ragyogj, mint a hópelyhek egy csodaszép téli napon!
 

 HYDRA+ MULTI-AKTÍV SZÉRUM CÉLTERÜLETEI

• vízhiányos arcbőr
• megereszkedett arcbőr
• stresszes, igénybe vett bőr
• elvékonyodott bőr
• ráncok
 

AKTÍV HATÓANYAGOK

• 2% Gylcoin®
• 3% Ectoin®
• biopeptid
• hialuron-mátrix
• pyhto-active komplex

 TESZT

A Natics márka nem ismeretlen a blogom olvasóinak, mivel a C vitaminos szérumukat már teszteltem és ajánlom is azoknak, akik egy nem túl erős C vitaminos terméket keres az esti rutinjába. 

A csomagolás letisztult, már már patikai minimalizmust mutat, ami nekem a megbízhatóságot és profizmust sugalja és manapság ezt a vonalat sok komoly cég követi. Amúgy pumpás adagolóval ellátott flakonba kapott helyet a termék, ami a lehető legjobb, hiszen nem érintkezik a levegővel sem, így nem oxidálódik és nem viszünk bele semmilyen baktériumot.
Állaga nagyon kellemes, könnyed és gyorsan beszívódik. Nem hagy ragacsos érzetet maga után, így nappali arcápolásba is beilleszthető, de ennél is érzek egy kis adag száraz anyag maradékot a bőrön, de alapozóimmal nem veszett össze. Nem kukacosodik rétegezős rutinál sem.

Jöjjön, amit vártok a hatásai. Én reggel és este is használtam, majd csak az esti rutinba és persze megvonásos és újrakezdős időszakot is tartottam. Igen elég komplex a tesztelési folyamat. Nem irritál és az összetevői között elég sok figyelemre méltó is van. Mostanában a bőröm már nem zsírosodik ellenben felszíni vízhiány jellemzi, de ahogy ezt a terméket elkezdtem bevezetni eltűnt ez a tünet. A megvonás második napján újra jelentkezett a hámlás, száradás, vagyis ennek a terméknek köszönhetően a vízhiány elég jól leküzdhető. A bőröm rugalmasabb és kevésbé fakó. A peptidek nyilván évek alatt fejtik ki a hatásukat láthatóan, de azt tudjuk tudományosan, hogy remekül serkentik a kollagén termelést. Emellett antioxidánsokat és C vitamint is tartalmaz, no meg hyaluront, mind mind segít szabályozni a bőr nedvesség tartalmát, vízmegkötő hatásúak és hidratálnak, ránctalanítanak hosszú távon. 


A szérumok magas koncentrátumú hatóanyagot tartalmaznak, de hatásukat nyilván egy jó hidratáló krémmel együtt tudják maximálisan kifejteni.

Abszolút jó tapasztalataim voltak, esélyes, hogy ha elfogy újra veszem, de az biztos, hogy még több Natics terméket fogok kipróbálni, mert igazán izgalmas márka.