2017. október 9., hétfő

Stabil C vitamin egy szérumban-NATICS

A Natics C22 szérum a legizgalmasabb termék, amit az utóbbi időben felfedeztem a piacon, így nagyon örültem, hogy tesztelhettem. A C-vitaminos termékek számomra már bizonyítottak, szerintem az egyik legjobb anti ageing összetevő, ami az arcápolási termékbe kerülhet. Egy baj van a C-vitaminos cuccokkal, hogy nagyon instabil a molekula, így folyamatosan védenünk kell a hőtől és a fénytől, vagyis hűtőben tárolandó, sötét üvegben és ráadásul maximum 3 hónapig jók ezek a szérumok. Ezzel szemben a Natics stabil C-vitamint ígér, aminél nem kell semmilyen cécó. Lássuk miket tapasztaltam és hogyan is vált be számomra ez a szérum. 








Pár termékminta kíséretében érkezett hozzám, amik szintén izgalmasak, de nyilván egy ilyen kis adagból nem tudok levonni semmit, maximum az illatról és az állagról írhatnék, de annak semmi értelme, viszont örültem, mert egy kis bepillantást enged a kínálatba. A Detox micellás gél igazán izgalmas fekete színével és a hydran termék is klassz könnyed állagával, gyors beszívódásával.


Amit a márka ígér:


SÉRUM C22 - Ragyogó arcbőr, üde megjelenés!

Hialuron szérum 22% stabil C-vitaminnal 71% BIO összetevőkkel minden bőrtípusra

Bemutatjuk a világ első, teljes értékű, 99% hatóanyagot tartalmazó, STABIL C-vitamin szérumát F.A.C.E. bio-komplex-szel!
S.A.P. - Új, hatékony, aktív C-vitamin.

Sodium Ascorbyl Phosphate a legújabb kutatások eredménye. Hatékony, stabil C-vitamin, az L-aszkorbinsav nátrium sója, amely a természetben is fellelhető. A bőrbe hatolva aszkorbinsavra hasad fel, kizárólag a célterületen fejti ki hatását, így kíméletes arcbőrödhöz. A szérum teljes élettartalma alatt hatékony marad, közel két év után is még 96% aktív tartalommal van jelen a SÉRUM C22-ben. (A hagyományos L-aszkorbinsav hatádiseje oxidációig csupán átlagosan pár hét egy szérumban oldva.)

NATICS F.A.C.E. bio-complex

Összetett hatásmechanizmus

Egymással szinergizmusba* lépő hatóanyagok - hálózati antioxidánsok

Ferulic-sav - erőteljes, hálózati antioxidáns, védi és ápolja is egyben arcbőrödet, segít az idő jeleinek enyhítésében és akadályozhatja új ráncok kialakulását.

A-provitamin (beta-katorin) - erősen sejtregeneráló és gyulladáscsökkentő hatású, antioxidatív, mely tovább erősíti és táplálja bőrödet.

C-vitamin (SAP) - Bizonyítottan stimulálja a kollagéntermelést, hálózati antioxidánsként lép fel a többi összetevővel együtt. Enyhítheti a meglévő ráncokat és védelmezhet az újak megjelenésétől. A bőr rugalmasságát növeli, az UV károsodott bőr regenerációs folyamatait stimulálja.

E-vitamin (tocopherol) - segít az UV sugarak által károsított bőr helyreállásában és szabad gyökök lekötésében, segít bőröd hidratáltságát megőrizni.



TESZT


Csomagolása nagyon igényes és jól sejteti mi is található benne, a citrusfélékkel azonosítjuk ugyanis a C-vitamint. A doboz grafikája egyezik a pumpás adagolóéval. A lehető legjobban koordinálható ebből a mennyiség, így csak annyit adagolunk, ami ténylegesen elég, nálam ez háromnegyed pumpánnyi körülbelül.

A termék állaga géles, könnyed, jól eloszlatható. Beszívódása viszont nehézkes, gondolom sok benne a száraz összetevő és ragacsos réteget hagy maga után, valamint kukacosodik. A kukacosodás azért jelentkezik, mert az összetevők összekapcsolódnak, ha más termékkel rétegezzük ez még intenzívebben jelentkezik. Viszont ennél a terméknél még inkább érdemes egy krémmel úgymond bezárni, hogy még jobban tudjon beszívódni. A negatívuma egyúttal pozitívum is, mivel sok hasznos összetevő tényleg a termékben van, de csak esti arcápoláskor lehet használni. Alapozni, sminkelni rá lehetetlen, így reggel is muszáj egy micellás törlőkendővel eltávolítani a filmréteget a bőrről, bár ezt amúgy is meg szoktuk tenni. 




Illata narancsos, de kiérezhető belőle az úgymond gyógyszeres, vitaminos illat. Első alkalommal használva nem vettem észre wow eredményt, mivel ez a C-vitamin verzió apránként, folyamatosan használva fejti ki jótékony hatását. Pár hét után viszont egyértelműen szebb lett a bőröm, halványabbak lettek a kisebb ráncaim és nem jött elő semmi pattanás, amit ennek a számlájára írok, ugyanis fűtésszezon kezdetekor megőrül a bőröm. Nem csíp, mint más C-vitaminos termékek, így nem kell esetlegesen krémbe keverni, illetve nem kell apránként hozzászoktatni a bőrt. Pozitívuma eltarthatósága, nem kell aggódni a megromlásától. 

Összességében bevált és tetszik a termék, izgalmas része a bőrápolásomnak. Ha a termék végéig ilyen jól teljesít, akkor esély van rá, hogy újra veszem. Ára magas, de ha a benne található magas és változatos hatóanyagokat nézzük, akkor igen olcsónak mondanám. Igazi vitaminbomba a bőrnek. 

ITT vásárolhatod meg