2017. augusztus 29., kedd

Magyar kacsóra Tibolina krémet

Most egy olyan magyar márkát mutatok be Nektek, ami simán meghódíthatná az egész világot. Nem vagyok egy nagy kézkrémező, valahogy ez ugyanúgy kimarad az életemből, mint a testápoló. Viszont végre találtam egy terméket, amihez örömmel nyúlok, akár napjában többször is. A kapcsolatunk a Krémmánia Magyar dobozával kezdődött és azóta is töretlen, sőt megfertőztem anyukámat és már a kolléganői közt is vannak Tibolina fanok. 




A márkáról:

A Tibolinát 20 éves receptúra alapján, magyar kezek gyártják, és csomagolják Neked. A Tibolina története Sajóbábonyból indult 1992-ben, először munkavédelmi kézkrémként, fém tubusba töltve került forgalomba. Mára a krém csomagolása átalakult, és a rengeteg pozitív visszajelzés hatására kéz -és testkrémként újult meg.

Tradícionális termékünket ajánljuk kifejezetten érzékeny, száraz, akár ekcémás bőrre, gyermekek számára is.


TESZT

Korábbra terveztem ezt a posztot, de nem bánom, hogy ősszel kerül ki, mivel a hűvösebb időben még inkább oda kell figyelnünk a kezünk ápolására. Az első öregedési jelek itt jelennek meg és bizony nagymamám hiába mondta, hogy a nyakam és a kezem kenjem serényen, most látom csak, hogy mennyire koncentrálnom kellett volna ezekre a területekre. Sajnos már én is észreveszem, hogy nem olyan feszes ezeken a területeken a bőr, könnyebben kiszárad.

Ebből fakadóan viszont látom, hogy azonnali és látványos eredményt hoz a Tibolina terméke. Nem csupán egy kézkrém, hanem egy olyan ápoló termék, amit a testünkön is alkalmazhatunk bátran, sőt anyukám még az arcára is keni. 


Próbáltam már sokfajta terméket, a koreai termékeknél láttam csak hasonlóan látványos hidratálást, bőrsimítást mindenféle ragacsos érzet nélkül. Amiben viszont ez a krém nagyon különleges, hogy megfizethető, sőt szerintem kifejezetten olcsó tudásához képest. Aki csak használja azonnal megszereti, nem véletlen, hogy Krémmánián is szuper az értékelése. 


Több csomagolásban is kapható, legújabb a pumpás adagolós (1250 Ft 250 ml), ami nekünk a kézmosóhoz és a mosogató mellé is került. Nagyon praktikus kézkrémeknél is ez a fajta adagolási mód, egy nyomás tökéletesen elegendő a kacsónkra. 

A tubusos kiszerelés (549 Ft)nagy előnye a táska barát méret, illetve olyan műanyagból készült, amiből minden cseppet ki lehet sajtolni.

Tégelyes megoldást is kínál a márka (100 g és 250 g), én ezt kevésbé szerettem meg, hiszen krémes kézzel nem túl jó a tetejét visszacsavargatni.

A csomagolások designja is nagyon klassz, mutatós, modern, letisztult és tapasztalataim szerint a pasik érdeklődését is felkelti, az öcsém tart egy tubust a kocsiban már.

Beszívódása rekord gyorsaságú, nem hagy ragacsos érzetet és selymes, púderes, puha tapintásúvá válik tőle a bőrünk. Az apró ráncok kisimulnak és meggátolja a kiszáradást. Sok kézkrémnél anyukám azt tapasztalta, ha rendszeresen használta azokat, akkor egyre többet követelt a bőre, különben kiszáradt, ennél ez nem áll fenn. Megvonásos tesztnél sem száradt ki jobban a keze, mint mielőtt kipróbálta és rendszeres rutinjába építette. 

Kinek ajánlom? Mindenkinek! Minden magyar lánynak és hölgynek igazán jó szolgálatot fog tenni ez a krém, ami SOS helyzetekben még arckrémként is bevethető.

https://www.tibolina.hu/

Összetevők:
Aqua, Stearic, Acide, Dimethicone Copolyol, Mineral Oil, Glycerin, Cetearyl alcohol, Trietanolamine, Lanolin, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene, Amyl Cinnamal, Citral.