2017. július 27., csütörtök

Folthalványító krém anyukám ajánlásával-Eucerin

A mai posztban egy Eucerin nappali és éjszakai krémet mutatok, amik ígéretük szerint folthalványító hatással vannak a bőrre. Mivel nekem szerencsére még nincsenek foltjaim, maximum az a pár pattanás heg, így anyukám vállalta a tesztelést, akinek az arcán van egy sötétebb folt, amivel régóta kínlódik, ez zavarja leginkább, nem is a ráncok.








Amit a márka ígér:

Az Eucerin EVEN BRIGHTER Nappali arckrém klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációs zavarok következtében kialakult sötét foltokat és egyenetlen bőrtónust. B-resorcinol tartalmának köszönhetően csökkenti a melanintermelést és mérsékli a hiperpigmentáció jeleit, a formulában levő glicirretinsav pedig élénkíti a bőr saját regenerációs mechanizmusait. A magas szintű, 30-as fényvédő faktor és az UVA-védelem hatékonyan megelőzi a napfény okozta további károsodást és a pigmentációt. A bőr már négy hét alatt szemmel láthatóan világosabbá és egyenletesebb árnyalatúvá válik, és ez a hatás idővel egyre fokozódik.

A csomagolása papír dobozból és tégelyes megoldásból áll. Nagyon leszokhatnának már a cégek a tégelyekről, mert az ember folyamatosan bele viszi a bacikat, amik a termék vége felé már hemzsegnek benne, ráadásul gyorsabban romlik, mivel túl nagy felületen érintkezik az oxigénnel.

Amúgy nagyon megnyerő a matt ezüst kupakkal és a tejüveg kombóval, az enyhe rózsaszínes átsejléssel.


De térjünk rá a lényegre, mindkét krém jól és gyorsan beszívódik, nyilván az éjszakai nehezebb, míg a nappali könnyebb krém. 30-as fényvédő található a nappali verzióban, így véd a további pigmentfoltok kialakulásával szemben, UVA védelemmel lát el bennünket. A kor előrehaladtával a melanin termelődés fokozódik, ezt csökkentik egyes összetevők. A glicerinsav pedig segíti a bőr regenerációját, de ennél tényleg szükséges a fényvédelem, így külön plusz pont, hogy beletették a 30 faktort.

Remekül hidratálja anyukám bőrét, látványosan feszesebb, szebb lett a bőre és rengeteget halványult a foltja is. Ezen az örömön felbuzdulva nagymamámnak is vettünk egy nappali és éjszakai krémet. És bizony neki is nagyon bejött, minden forintot megér. Nem kell sokat használni belőle, inkább a nappali fogyott nagyobb ütembe náluk, miutn felhívtam a figyelmet rá hogy a fényvédőből kell rendese adni a bőrnek, főleg hogy ez egy arckrémhez van adva. Most már mindketten használnak alá plusz fényvédő terméket, az is Eucerin.

Bátran ajánlom azoknak, akik foltokkal küzdenek, illetve akik már úgymond nem mai csirkék. Bevallom néha én is rájárok a pattanás hegeim kezelgetem velük.