2017. május 11., csütörtök

Amikor egy blogger álmodja meg a beautyboxot-MEN'S STUFF by CSALÁR BENCE


 A Men's Stuff dobozokat nem kell már Nektek bemutatni, ez az első kifejezetten férfiaknak szóló magyarországi meglepetés doboz. A mostani kiadásban pedig egyik legnevesebb magyar férfi blogger Csalár Bence keresztapáskodott. Idei első dobozt próbálta ki Botond, ami sorban már az ötödik kiadás. 








Nagyon nagy öröm látni, amikor cégek bloggerekkel működnek együtt. 

American Crew Power Cleanser Style Remover Sampon


Botond nem használ semmi styling cuccot a hajára, viszont sokat dolgozik kertészmérnökként a természetbe, így nem ritka, hogy sok por, növényi darabka landol a hajában. 

Az illata nagyon kellemes, visszafogott, szerintünk teljesen unisex, kiérezhető a mentol, a kakukkfű és a rozmaring is. Jól tisztít, az egyértelmű, így ígéretét beváltja. Pár hete már használja Botond és fényesebb a haja tőle, szóval az ápolást is látom, mivel most hosszabb a haja, mint általában kell is a táplálás. Szereti, mindig ehhez nyúl, biztos el fogja használni.




O+X HARD ATTRACTION 03


Szilárd parfüm lett Botond abszolút kedvence a dobozból. Már a csomagolása láttán felcsillant a szeme. A fém tégely szerintem a legjobb választás pasi termékeknél, ráadásul praktikus ez a kiszerelés, megoldás egy utazásnál, vagy csak a kocsiba dobva.

Illata nagyon kellemes Dohány és vanillia kombó, ami alapból Botond kedvence.

Szerintem a többi verziót is meg fogja kapni apránként tőlem. :)



ADRIENNE FELLER


Elixir:

Nedves fa illata van Botond elmondása szerint, engem inkább szivar aromára emlékeztet, egy biztos, hogy kellemes és férfias az illata. 

Botondot idézve szuperszónikus sebességgel szívódik be, jól hidratál.

Hidratáló krém:


Ez is egy könnyű állagú krém, ami hamar beszívódik, remekül hidratál. Ennél a szőlős illat jól érezhető, kellemes, bár nyilván egy krémnél a tudása a lényeg. Sajnos egy termékminta 2-3 alkalomra elég, így csak benyomásokat lehet szerezni. Egy termék tesztelése minimum 1 hónapnál kezdődik, de Botond elmondása alapján érezhetően luxus márkáról van szó.

Hidratáló Fluid:


Szintén jól hidratál, talán ennél jelezte leginkább Botond, hogy simította az arcán lévő mini ráncokat (mázlista neki még csak mini ráncai vannak). 



CURAPROX Black is White Fogkrém


A Curaprox márka nem ismeretlen már nekünk, Botond és én is a fogkeféjüket használjuk, amiért rajongunk. Ezt a fogkrémet is próbáltuk már, szépen fehéríti a fogakat optikailag a fekete szín által, illetve kellemes az íze is. Az ára elég magas, illetve az íny problémáim miatt más márkától használunk fogkrémet, de persze ez is elfogy hamar.

Élmény amúgy fekete színű fogkrémmel fogat mosni. :)


GENTLEMEN'S CHOICE MAGAZIN


 
Botond mindegyik újságban talált eddig egy-két nagyon jó cikket, most sem volt ez másképp.

Rengeteg luxus terméket is bemutat a lap, így az álmodozásnak is teret enged. Nem valószínű, hogy ebből fogunk választani ajándékot, de azért jó néha ilyesmiket is nézegetni.



Összességében nagyon üdvözlöm és örülök, hogy blogger irányt vett a beautybox szolgáltatás. Két teljes termék igazán szuper, Botondnak messze legjobban a szilárd parfüm tetszett. Nagyon jónak találta az Adrienne Feller kozmetikumokat, viszont keveselte a minta kiszerelést. Egy-egy ilyen doboz összeállítását komoly munka és tárgyalások előzik meg. A cég megkeresi a márkát, akivel megállapodnak mely termék kerül a dobozba, nyilván a  márkán múlik, hogy teljes kiszerelés, utazó méret, vagy minta kerül be. Ha a beautyboxon múlna minden teljes méret lenne. Amikor bevonnak valakit a doboz megalkotásába, akkor még inkább beszűkül a márkák listája, tehát nehezebb a dolguk. 
Szerintem jó doboz lett, bár tény, hogy még egy teljes terméket elbírt volna. Remek lehetőségnek érezem, hogy férfiak kipróbáljanak új márkákat, hiszen nekik amúgy is elég csekély mennyiségű termék áll a rendelkezésre, ráadásul kevés márka próbálja kiszolgálni a férfiak igényét. Én örülök, hogy ezek által a dobozok által Botond is jobban figyel a bőrápolására és egyre több kozmetikumot használ.