2017. március 6., hétfő

Szenzációs magyar márka-Hello Soap

Ismét egy magyar márkát mutathatok be Nektek, ami először a csomagolásával, majd a minőségével vett le a lábamról. A következőkben lesz szó a HelloSoap fürdőbombákról, amik felveszik a versenyt a Lush-élménnyel, szappanokról, amik illata leírhatatlan, testradírról, ami megszerettette velem ezt a típusú terméket, ajakbalzsamokról és testvajról. 


Márkáról

"Természetes, hogy természetes összetevőket használunk, hiszen a fürdés eleve a harmóniáról szól, és ellenkezik a szellemiségével minden, ami természetellenes. Minden termékünk vegán, azaz főleg növényi összetevőket tartalmaz. A szuper összetevők azonban csak a kezdet, a receptúra, a szín, az illat és a tapintás együtt adják a legfontosabbat: az élményt."






VIRÁGBOMBA


Amit a márka ígér:


HELLO LEMON SORBET HABZÓBOMBA 1.950 Ft

Virágot kapni csodás érzés. A gesztus szívet, színe, illata pedig szemet és lelket gyönyörködtető. De mi lenne, ha el tudnál merülni a virágban, ha nyakig virágba burkolózva egész testeddel szívhatnád magadba szépségét? Ezen gondolkodtunk, és támadt egy virágmegváltó ötletünk! A Hello Valentine fürdővirágok színes szirmai illatos hab-bombákat rejtenek, melyek eddig ismeretlen sziporkázó-habzó pezsgőfürdővé varázsolják a kád vizét. Szálanként vagy 3-mas, esetleg 5-ös csokorban szeretnéd? Válassz limitált kiadású virágbombáinkból és nyugodtan súgj a pasidnak!


TESZT

Kezdjük a limitált virágos kiadással, ami levesz minden nőt a lábáról. Ezt anyukám használta el. Eddig sosem izgatták a fürdőbombák, akárhányszor ajánlottam fel neki, hogy adok egyet. Meg is lepett, amikor elkérte tőlem a sárga rózsát minap.

Igazán jópofa ötlet a csomagolása és a belenyomott minta és ajándékba is kitűnő, szerintem az én barátnőim ennek jobban örülnének, mint az élő virágnak. :)

Illata mézes, édes nagyon kellemes. Anya elmondása alapján remekül pezsgett és sárgára színezte a vizet. Mézes arcpakoláshoz hasonlította, annak minden ragacsos negatívuma nélkül. Azóta kérdezte, hogy mikor rendelek fürdő bombákat, mert szeretne párat, mondjuk rózsa illatban. Egyszóval meggyőzte a termék. 


FÜRDŐGOLYÓK


Amit a márka ígér:

NYÁRESTI KALAND BÓDÍTÓ LEVENDULÁVAL

Töltöttél már hosszú nyáresti órákat édes semmittevéssel egy megdöbbentően lila provence-i levendulamező közepén fekve?

Még nem volt hozzá szerencséd? Fel a fejjel! Az élményt könnyedén megidézheted a Hello Provence fürdőbombával. A lila színű, levendula virágokkal tarkított fürdőbomba nemcsak a fürdőszobát tölti be édes-intenzív levendulaillattal, de a bőrödön is sokáig érezhető marad. A hidegen sajtolt mandulaolaj, a levendula illóolaj, a rizskorpaolaj és a többi értékes összetevő egyszerre táplálja és kényezteti bőrödet.




A NAGY KÉKSÉG

Képzeld el, ahogy elmerülsz a makulátlanul kék ég felé törő fehér sziklák lábánál megbújó öböl türkizkék habjaiban, miközben a víz gyengéd pezsgéssel masszírozza a tagjaid. Valami hasonló történik piciben, amikor a Hello Santorini fürdőbomba intenzív pezsgése közben tengerkékké változtatja a fürdőkád vizét.

A fürdőszobát megtöltő intenzív, friss citrusos, ugyanakkor édes mediterrán illatot a bőrödön is még sokáig érezheted. Ez a fürdőbomba a tápláló összetevők sorát vonultatja fel: fehér agyag, rizskorpaolaj, mandulaolaj, citrom illóolaj, petitgrain illóolaj és kubeba illóolaj teszik teljessé a fürdés élményét.

TESZT

Mindkét fürdőbomba átlátszó dobozban érkezik lefóliázva, ami szerintem tökéletesen védi őket, tárolni is könnyebb. Ez a megoldás szerintem úttörő és praktikussá teszi. A dobozokat pedig simán lehet utána másra is használni. Pl: beleteheted a pirosítóidat. :)

Nagyon finom az illata mindkét terméknek. A levendulásba még levendula darabok is helyet kaptak. Eszméletlen a pezsgésük, tökéletesen oldódnak és gyönyörűen megszínezik a vizet. Enyhe hidratálást is tapasztalhatunk és garantáltam illatfelhőbe burkolja a fürdőt. Simán felveszi a versenyt a legnagyobb márkák bombáival. Nem hagy elszíneződést a kádban, ami szerintem szintén fontos ismérv. Nekem a levendulás lett a kedvencem, de a többi bombát is szeretném még kipróbálni. 






Amit a márka ígér:


HELLO CEYLON SOAP SZAPPAN 1.200 Ft

Sri Lanka – korábbi nevén Ceylon – az Indiai-óceán könnycsepp alakú gyöngyszeme. A világ legszebb tengerpartjainak ölelésében buja őserdők, zöldellő teaültetvények és fahéjligetek nyújtóznak. A ceyloni a világ legaromásabb fahéja. A Sri lankai konyha másik kedvelt fűszere a szegfűszeg. Kettejük találkozása ihlette az élénk lazacszínű, kézzel készült Hello Ceylon szappant. Értékes összetevői, a shea vaj, mandulaviasz és rizsolaj a legjobbat teszik a bőröddel, ami csak egy szappantól lehetséges.
Intenzív fahéjas-szegfűszeges illata az értékes növényi illóolajokból származik. Így lesz egy egyszerű fürdésből a boldogság szigete.





Amit a márka ígér:

ÉDES KÉNYEZTETÉS

Az édes kísértések iránti vágy egyidős az emberiséggel. A marcipánt az ókori perzsáknak köszönhetjük. Ők még csak ízlelőbimbóikat füröszthették benne, te viszont már egész testedet kényeztetheted az intenzív marcipános illatú, hófehér Hello Marzipan szappannal. Kézzel készült vegán szappan, mely pillanatok alatt csodásan édes élménnyé varázsol egy egyszerű reggeli tusolást is.



TESZT

Nem vagyok túlzottan szappanos lány, de ezeknek az illata mennyeinél is jobb. A marcipánost anya használja a Ceylont pedig én. Mindkét szappan átlátszó műanyag dobozban érkezik, ami praktikus, ha az embernek nincs szappantartója, no meg nem sérül útközben. Belenyomott felirat nekem nosztalgikus hangulatot idéz, bejön ez a minimalizmus és rusztikusság.

A marcipános tényleg olyan, mintha az édességet tartanánk a kezünkbe, a nyál összefut az ember szájában. A másik pedig kellemes fűszeres, igazán keleties illatú enyhén édes beütéssel. 


Nem szárítja a bőrt, ami nagy szó, a legtöbb kézműves szappannál ez szokott lenni a probléma. Az illat a bőrön sokáig megmarad, akár parfüm nélkül is elindulhatunk, ha ezeket vetettük be. Tetszenek, ajándékba kifejezetten adnám :)





HELLO BARBADOS TESTRADÍR 4.450 Ft


Amit a márka ígér:

Barbados a Karib-tenger kis gyöngyszeme. A valószínűtlenül gyönyörű, fehérhomokos tengerparttól beljebb lustán nyújtózkodó nádcukor ültetvények uralják a sziget képét, tökéletes alapanyagot biztosítva a messze földön híres barbadosi rumhoz. A Hello Barbados testradír zuhanyzás közben alaposan a bőrödbe dörzsölve nemcsak az elhalt hámsejteket távolítja el, de a kókusz és lime minden érzékre ható erejét segítségül hívva téged is egy távoli, évtizedes rumok illatától átjárt levegőjű, nádfedeles karibi bárba repít.




TESZT

Csomagolást tekintve műagyag tégely fém tetővel. Simán újrahasznosítható más dolgokra, ha elfogy a termék. A matrica vízálló, így nem ázik le könnyen. 

A szemcsék elég nagyok, jól átitatva tápláló olajokkal. Remekül radíroz nagyobb szemcséinek köszönhetően. Amennyire nem radírozom az arcom, annyira imádom a testem eképpen kényeztetni. Viszont itt is fontos a kíméletesség, amit megad ez a termék, emellett remekül táplál és hidratál. Illata nagyon intenzív citromos és kókuszos. Izgalmas illat elegy, ami kellemes a bőrömön és hosszan ki is tart. 




HELLO COLOMBIA HABOS TESTVAJ 3.950 Ft


Amit a márka ígér:



A csészében gőzölgő forró espresso már illatával is érzéki örömöt okoz. A jó hír, hogy ezt az élményt már a fürdőszobában sem kell nélkülöznünk. A legkiválóbb arabica kávék illatát idéző Hello Columbia testvajból két kávébabnyit az ujjadra téve pedig a bőrödnek sem kell nélkülöznie Dél-Amerika aranyának egész testet betöltő élvezetét.




TESZT

Testvajakból már várat építhetnék annyit próbáltam, de ritka, hogy egy terméket 3-4 alkalomnál tovább képes vagyok használni. Ez pont ilyen. Eszméletlen jól táplál, hidratál és a legjobb hogy nagyon gyorsan szívódik be. Kávés illata szinte azonnal felébreszt, így nem ajánlom lefekvés előtt, kivéve ha éjjeli műszak van kilátásban. :D Szóval reggeli zuhany után tökéletes, és azonnal kaphatod is fel a ruháidat és roboghatsz megváltani a világot.




AJAKBALZSAMOK



HELLO HUNGARY MÉZES AJAKÁPOLÓ 1.450 Ft


Az akácméz-és egyben gyönyörű országunk szerelmeseinek készült a Hello Hungary! ajakbalzsam, amely teljesen színezékmentes, árnyalatát a natúr karnauba- és a kandelillaviasz adják. Hatóanyaga, csakúgy, mint az összes ajakbalzsamunknak, a shea vaj és természetes növényi viaszok, amelyek bársonyosan csillogóvá és élettelivé varázsolják ajkaidat. Bárhová mész is, a Hello Hungary ajakbalzsamot ne felejtsd el előtte zsebre vágni!





Amit a márka ígér:

HELLO LAS VEGAS GYÜMÖLCSRÁGÓ AJAKÁPOLÓ 1.750 Ft
Perzselő napsütés a sivatagban, bársonyszékek a kaszinóban, fülledt hangulat és gyönyörű nők a bárokban. Ez Las Vegas! Ez a mélyvörös színű, rágógumi és gyümölcscukorka ízű ajakbalzsam a bátor, izgalmas nők elengedhetetlen kiegészítője. Az érzéki aromájú Hello Las Vegas egészségesen vörös színt kölcsönöz ajkaidnak, a shea vaj és ápoló növényi viaszok pedig megvédik azt a kiszáradástól.






TESZT

Nagyon tetszik, hogy helységekről, országokról lettek elnevezve ezek az ajakápolók. Külön oda vagyok a Magyarország termékért és nem is választhattak volna jobb belbecset, mint a mézes csodát. 

Mindkét termék jól záródó fém tégelyben kapott helyet, ami lényeges hiszen ezt mindenki szereti magával vinni. Higénikusság szempontjából jobban kedvelem a kicsavarható rúzs formát, de ebbe is bele lehet puszilni, ha az ember esetleg nem biztos keze tisztaságában.

Jól hidratálnak, kellemes viseletek. A rózsaszínt vártam, hogy ad egy kis színt az ajkamnak, de nem igazán ez a jellemző rá, viszont a kiszáradt ajkakon tud javítani. Sminkelés előtt is bevethető ajkaink felpuhítására. Jó termékek, de a többi csoda árnyékából nem tudnak kiemelkedni, magasra tette a Hello Soap a lécet. :)



Összességében oda vagyok a fürdőbombákért és a testradírért, ezeket mindenkinek ajánlom. A testvaj eszméletlen jól szívódik meg, de elnevezéséhez hűen fantasztikus táplálást és mély hidratálást nyújt. A márka minden terméke csodálatos illatú, így biztosak lehetünk benne, hogy mennyei élmény lesz a használatuk. 

Próbáltatok már a márkától valamit? Melyik terméket szeretnétek kipróbálni?