2016. december 19., hétfő

Csipkerózsika üzemmód-Yamuna Téli álom csomag

A Yamuna Téli álom kiadása már egy ideje a birtokomba került, nagyon örültem neki, mert még nem volt szerencsém a márkához. A csomag eszméletlen illatfelhővel telítette a szobámat, meghozta a karácsony hangulatát. Még soha sem volt ennyire téli, karácsonyi illatú termék a birtokomban, nem hogy öt igazán alapvető hideg évszakban szükséges darab. 







Amit a márka ígér:


Ínycsiklandó, limitált kiadású Téli álom termékcsaládunk minden tagja az ünnep melegét idézi. Tápláló összetevőiknek köszönhetően nemcsak varázslatossá teszik a testápolási rituálét, de imádnivalóan édes és puha bőrt hagynak maguk után. A csomag tartalmazza a Téli Álom kézkrémet, testvajat (50ml), növényi szappant, masszázstömböt és fürdőbombát, mindezt egy exklúzív díszdobozban, ünnepi pánttal átkötve.




KÉZKRÉM

Amit a márka ígér:

Ez a gyorsan felszívódó, mégis mélyen tápláló Téli Álom kézkrém, fűszeres illatvilágával nem csak simává és puhává varázsolja bőrödet, érzékeidre is egészen biztosan finoman hat majd.



Eszméletlen finom az illata a krémnek, engem sütis, forralt boros vásárra emlékeztet.

Csomagolása praktikus, jól záródó és abszolút natúr termékekre jellemző. Nem a leghigénikusabb, viszont szerintem hamar al fogom fogyasztani, esélye se sok lesz a baciknak. A Téli Álom névnél találóbbat nem is tudtak volna adni, remek fantáziára vall, az illusztráció is cukira sikeredett.

Állaga könnyű, krémes, gyorsan beszívódó, a bőröm csak úgy issza be. Láthatóan szebb, simább, ránctalanabb tőle a kezem bőre. Nem hagy ragacsos érzetet.


TESTVAJ

Amit a márka ígér:

Gazdagon hidratáló, ennivalóan édes testvajunk ideális társad lehet a téli hétköznapokban. A benne található shea vaj és kakaóvaj selymesen puha bőrt eredményez, míg a makadámdió olaj a regenerálásért felelős. Praktikus kiszerelése miatt bárhová magaddal viheted!




Csomagolása megegyezik a kézkrémével. Az állaga sokkal gazdagabb, sűrűbb, de még a jól kenhető tartományba tartozik. A testápolóknál jobban hidratálnak a testvajak és ennél a terméknél is megfigyelhető ez a tulajdonság.









NÖVÉNYI SZAPPAN


Amit a márka ígér:

Ez a lágy és krémes, finoman habzó szappan, ellenálhatatlan fűszeres illatával megédesíti a mindennapokat.
Felhasználási javaslat: testre használható fürdésnél, zuhanyzásnál. Normál bőr ápolására ajánljuk.




Nem vagyok nagy szappanos, de anyukám szerencsére az így ezt ő próbálta ki. Nagyon tetszett Neki az illat, így két emberből kettőt elvarázsolt. A csomagolása nagyon cuki, bár tény, hogy kibontás után nem tudjuk használni a dobozt, csak a szappantartónkat, de ennyit a kötekedésről. Anya szerint jól habzik, kellemes az illat, nyugtató, igazi relaxációs kellék.









MASSZÁZSTÖMB

Amit a márka ígér:

Kényeztető, fűszeres simogatás a bőrödnek! A krémesen lágy shea vaj, tápláló szójaolaj és regeneráló méhviasz felel bőröd hidratálásáért, míg érzékeidre a melengető szegfűszeg és élénkítő fahéj kombinációja hat jótékonyan.

Felhasználási javaslat: a masszázstömb a kéz melegétől kenhetővé válik, ezután finoman masszírozd a bőrödbe.

Egyszerűen imádom, zseniális érzés, lazít, nyugtat és oldja a napi streszt. Remekül hidratál, bár a tápláló olajok nem szívódnak be teljesen, egy kis filmréteget hagynak. Engem nem zavar, de ez lehet egy megosztó tulajdonsága. A testhőre remekül megolvad és nagyon kevésszer kell áthúzni a bőrön, hogy mindenhová jusson a sheavajas olajos termékből. 






FÜRDŐBOMBA


Amit a márka ígér:


Ha kiaszakadnál az ünnepi rohanásból, merülj el egy kád jó meleg vízben és engedd, hogy a fahéj és a szegfűszeg elbűvölő illatkeveréke ellazítson, átmelegítsen! 

Fürdőbomba téren ki vagyok művelve, az ikonikus márkák után nagyon kíváncsi voltam a Yamuna termékére. Olyan, mint egy hógolyó, abszolút téli a hangulat. Eszméletlen jól pezseg, forog és gyorsan illatossá varázsolja a vizet. 







Összességében szuper, csodálatos termékek, amik komolyan megérdemlik a figyelmet. Sajnos nálunk nincs üzletük, de ha Pesten járok igyekszem eljutni majd az egyik üzletükbe. 









Kedvencem a masszázstömb lett és a kézkrém. A táskámba mindenhova hurcolom a kézkrémet és lelkesen kenegetem a kacsómat.
Ti próbáltatok már valamit a Yamunától? Mi a kedvenc terméket?