2016. november 20., vasárnap

Tonik a javából-Schüssler

Október hónap márkájának választottam a Schüsslert, ez persze nem véletlen. Imádom a krémeit, a kedvencem is ettől a márkától került ki. Most a tonikjáról fogok mesélni Nektek, ami elnyerte a tetszésemet. Sajnos tonik vonalon nyugat eléggé el van maradva, nálunk leginkább az alkoholos lötyiket nevezik így, a tini tonikokat, amik többet ártanak, mint használnak. Ázsiában ellenben a tonikok a bőr ph értékét állítják vissza és ezek is célzottan jók már egy egy bőrproblémára.  





Amit a márka ígér:

A Schüssler natúr rózsavizes arctonik értékes hatóanyagaival kíméletesen tisztítja és regenerálja a bőröd. Dr. Schüssler-féle Nr.8-as ásványi sóval mélyhidratálást biztosít, a mennyei illatú damaszkuszi rózsavíz feszesítő hatásáról ismert, míg a hamamelis víz tonizálja a bőrt és összehúzza a pórusokat. Ezen felül a flavonoidokban gazdag akácméz* nyugtatjó hatással rendelkezik. A rózsavizes hidratáló arctonik kizárólag a weboldalon beszerezhető, próbáld ki, garantáljuk, hogy imádni fogod! :)


*Az akácméz az arra érzékeny embereknél, nagyon ritka esetben enyhe allergiás reackiót válthat ki (bőr kipirosodása), így amennyiben ennek a gyanúja felmerül, érdemes először kisebb bőrfelületen tesztelni a kozmetikumot.






TESZT

A csomagolása egyszerű átlátszó flakon, semmi extra, megfelelő méretű a kiöntő nyílása, felpattintható a kupakja, ehhez a termékhez ez a megoldás a legpraktikusabb. A címke is nagyon tetszik, igazán nőies. A rózsavízről megoszlanak a vélemények, én szeretem. Víz állagú termékről van szó, ami fehér színű. Én nem vattakoronggal viszem fel, hanem koreai módon, azaz a tenyerembe öntöm és beütögetem a bőrömbe. Kellemes érzés a felvitele. Nehéz megmondani egy toniknál, hogy jó e, de úgy vettem észre, hogy a bőröm szereti, ha ezt használom hidratáltabb, kevesebb a száraz terület. Az akácméz megkérdőjelezhetetlenül jó hatással van a bőrre, ez plusz pont. Persze pórusokat nem húzza össze (semmi se), de csökkenti a bőrpírt.

Abszolút ajánlom, jó terméknek tartom, persze ezután még jön a sok finom kozmetikum és krém, amitől este feltöltődik a bőr. :)



Ti próbáltatok már Schüssler terméket? Melyik a kedvencetek?