2016. október 7., péntek

Igazán őszi és kihasználható kollekció-PUPA VELVET GARDEN

A PUPA olasz márkát szerintem már senkinek nem kell bemutatnom, abszolút magas minőséget képvisel elérhető áron. Sok termék kipróbálása után állíthatom, hogy még nem fordult elő, hogy csalódnom kellett volna bármiben. Egy problémám csupán az, hogy csupán a Fővárosban van üzletük és még nincs webshopjuk, bár ez jó hír a pénztárcámnak. Ebben a posztban pedig beszámolok az őszi kiadásukról a Velvet Gardenről.



Amit a márka ígér:

Barokkos vonásokkal és egy őszi kert meleg színeivel kiemelt, elfojthatatlan nőiességből merít ihletet a Pupa új őszi ajánlata, a Velvet Garden.
A szemeket PUPART és DUO COMPACT EYESHADOW emeli ki, melyeknek mályvaszínű és lilás tónusai a rózsaszín és a rózsaszín arany finom tónusaival társulnak. VAMP! INTENSE SMOKY és VAMP! SZEMPILLASPIRÁL - szokatlan burgundi színben pompázva - intenzívebbé teszi a tekintetet és smokey glamour és charmante hatást kelt.
Az ajkakat az I’M LIPSTICK tiszta színe foglalja keretbe, melynek árnyalatai a meleg őszi színekre emlékeztetnek; az arcszín a VELVET GARDEN BLUSH rózsaszín tónusú és természetes fényű finom ecsetvonásaival alakítható ki.
A kezek, az ajkak tónusával összhangban, ultra gloss LASTING COLOR GEL körömlakkot kapnak, öt új, mély tónusú színben

VAMP! szempillaspirál



HATALMAS MÉRET - ELTÚLZOTT SZEMPILLÁK
Egy forradalmian új szempillaspirál hatalmas méretű, eltúlzott szempillákhoz

Sztárokhoz méltó tekintet néhány másodpercen belül? Vamp! a műszempillák által kölcsönzött színpadias hatás, de megszabadul azok kényelmetlen viselésétől. Lépésről lépésre a szempillák térfogata rendkívül nagy méretűre nő, az eredmény vastag, telt és extra sűrű szempillák.   Az eredmény? Kétség kívül mellbevágó hatás, rekord idejű tartósság, elkenődés nélkül. Szokatlan színű változata tökéletes a tekintet burgundi árnyalatokban történő intenzívebbé tételéhez.
Alacsony allergia kockázat. Szemészetileg tesztelt.

404-Intense Violet




TESZT

A dobozokról most írok részletesebben, aztán lentebb nem rabolom már ezzel az időtöket. A Pupa trendkiadásainak mindig igazán különleges és mutatós dobozuk van, gondoljunk a leopárdmintás Soft & Wild dobozokra, vagy a Dot Sock pöttyeire. A mostani kollekcióa lila, piros és a lila árnyalataival és az arannyal gyönyörködtet minket. A bazsarózsa motívum pedig igazán kedves a számomra. A Pupa állandó kiadású termékeinek ugye piros a csomagolása, így ezek mindig kitűnnek a tömegből. A barokkos stílus remek választás, tényleg az őszt idézi.

A VAMP! szempillaspirálból egyet elhasználtam és ennek ugyanolyan a kialakítása. Tényleg műszempilla hatású szempillákat lehet elérni ezekkel a termékekkel. A spirálkefe homokóra alakú, klasszikus sörtés megoldású, a végén kis festék farkinca marad, de ezt a szélén le tudjuk húzni, nem gond. Nekem csuklyás a szemhéjam, így a klasszikus kiadás festéke hajlamos felragadni a szemhéjamra nap közben (ugye nem vízálló). Olaszországban a legnépszerűbb terméke a Pupának a szempillaspirálja, ami nem véletlen, akiknek nem ilyen mélyen ülő a szeme imádni fogja. Gyönyörűen szétválasztja a pillákat, ami nagyon fontos szempont nálam.

Ez a burgundi árnyalatú spirál igazán izgalmas volt első pillantásra. Nem túl durva a szeme, ha úgy esik rá a fény akkor látszik csak a bordós lila árnyalat és divatba hozza a színes szempillákat ősszel-télen. Szépen beilleszthető az őszi szemsminkekbe, sőt a konzervatívabbaknak is ajánlom, mert nem egy ordító szín, egyes fényviszonyokban talán még lágyabb, mint a fekete szempilla.


Ára: 2990 Ft


Duo szemhéjpúder



DUO & FÉNY SZEMHÉJFESTÉK – FOLYÉKONY POR HATÁS
002
Duo szemhéjfesték egy tartóban: egy tiszta és intenzívebb selyemfény alapozású és egy fémes alapozású, ragyogó tónust kölcsönző árnyalat, tökéletes összhangban. Selymes és lágy textúrája, "folyékony por" hatással, tökéletesen és hosszan tapad a szemhéjhoz.
Virágmintázata szinte értékes ékszerré varázsolja.
Bőrgyógyászatilag tesztelt. Parabén mentes.
001Violet Peony
002Pink Peony

003Gold Peony

TESZT

Csomagolásról nem sokat fogok írni, a klasszikus Pupa mono megoldás, minőségi műanyag, átlátszó felpattintható tető és egy kis kétvégű gumis applikátor. A duó egy világos fényes árnyalatból és egy sötétebb színből áll. A "belegravírozott" bazsarózsa szinte ékszerré varázsolja a festéket. Sajnos nekem az egyik törötten érkezett, így azzal kezdtem a tesztelést. Általában az ilyen szépségekbe sajnálok belenyúlni, annyira lenyűgöznek.

Az egyik szín a világosabb selyem fényű, még a másik tényleg teljesen metálos, remekül harmonizálnak a finishek és az árnyalatok is egymással.
Szépen egyenletesen eloszlathatóak és tényleg szinte folyékonyan terülnek el, mintha picit krémes is lenne a por állag. Nem tudom megmagyarázni, de bársonyos a hatása és nagyon intenzív. Tartós is, egész nap a helyén marad, pigmentáltságának köszönhetően pedig biztos pár bókot bezsebelünk. 

Ára: 3290 Ft


Összetört: 001

PUPAART paletta

009

Amit a márka ígér:

9 egymással tökéletesen kombinálható színű, kompakt szemhéjfesték.
4 alapozó: szivárványszínű, gyöngyfényű, selyemfényű és matt, hogy rendkívül egyszerűen minden alkalomnak megfelelő sminket lehessen létrehozni, a 'basic'-től a sikkesig, a smokey-tól a glamourig.
Az ultra puha és lágy textúra lehetővé teszi a színek tökéletes elkenését.
Belsejében két praktikus applikátor. Az egyik lapos fejű a színek szélesebb elmosásához, a másik orsó formájú a pontosabb vonások megrajzolásához.

Paraben Free.

TESZT


A kedvenc termékem lett, egyszerűen imádom ezt a nude palettát, pedig nem gondoltam volna, hogy ilyen típusú színválogatás még ennyire lázba tud hozni.  Nem első látásra szerettem bele, hanem első próbára. Ezt videóban is megnézhetitek, hogy leesett az állam a pigmentáltságtól és a látványtól.

De előbb beszélek kicsit a külcsínről. A paletta lila arany rózsa mintával és a logóval. Egyszerű, mégis elegáns. Kinyitva 9 árnyalattal, egy nagy hosszú minőségi tükörrel és két kétvégű gumis applikátorral találjuk szembe magunkat. Az appliktorok jobbak, mint az átlagos hasonló eszközök, de azért én az ecsetekre szavazok.




A 9 árnyalat nagyon kihasználható, főleg hogy gyöngyház, selyem, matt és színjátszós csillámos finish is helyet kapott köztük. A matt színekkel tökéletesen lehet minden sminket előkészíteni (alapozni és mélyíteni) és persze egy hétköznapi sminkhez is kiválóak ezek állaga is más, szinte krémesek. A gyöngyházfényű és a selyem finishűekkel pedig fantasztikus glamour, party sminket kreálhatunk. Minden árnyalat különleges és nem a sztenderd színek, amikkel találkozhatunk a legtöbb nude palettában.


Két palettát is kiadtak a limitált kollekcióban, így mindenki megtalálja a neki megfelelő színösszállítást (a másik rózsaszínesebb). Ha sikerül Pestre mennem, akkor megveszem a másik verziót is. Ennyire nagy lelkesedést utoljára az Urban Decay Naked 2. paletta váltott ki belőlem. Meg merem kockáztatni, hogy ezért még annál is jobban rajongok. 


Ezt a helyetekben mindenképp beszerezném!








VAMP! MAXI SZEMCERUZA


Amit a márka ígér:

XXL méretű automata szemceruza, ideális smokey és rendkívül intenzív szemsmink létrehozására. Puha és krémes textúrája könnyen elkenhető a szemhéjakon. A beépített puha applikátornak köszönhetően könnyen elkenhető.
Szemészetileg tesztelt
001Deep Black
002Intense Violet

TESZT

A füstösítés a legnagyobb fétisem a sminkelésben. A jumbo ceruzák pedig kiválóak erre, főleg ha a másik végük ilyen szivacsos applikátorral ellátott, mint ez a szépség. Remekül használhatóak még ezek szemfesték alapként, egyfajta primerként, ez a fekete kiváló lehet sötét színek alá.
Füstösíteni nagyszerűen lehet és krémes textúrája megfelelő eldolgozáshoz vezet. Pár perc elteltével pedig megszárad és lerobbantani is elég. Tartós, minőségi, éj fekete ceruza, ami a vízvonalon is működik.



Többféle hatású pirosító



TÖBBFÉLE HATÁSÚ MAXI BLUSH

Szokatlan köntösben jelentkező blush, mely egyetlen termékben egyesít két rózsaszínes árnyalatot és egy fényesítőt, melyek külön-külön, de egymással keverve is használhatók. A sötétebb árnyalat tökéletes a járomcsontok megrajzolására, míg a világosabb tónus az orca tonizálására, a fényesítő segítségével pedig fénypontok hozhatók létre. Könnyű és selymes textúrája könnyen kenhető.
Finom virágillata a virágzó bazsarózsára emlékeztet.
Bőrgyógyászatilag tesztelt
001-Rose Peony




Ez a  pirosító igazi kompakt, basic darab, ami minden nő neszesszerében alap kéne, hogy legyen. Én nem vagyok az a nagy pirosítós lány, persze tetszenek, van is itthon jó pár, sok is, de mégis általában bronzerrel intézem el a dolgot. Viszont ez a pirosító újra élesztette bennem a nőt, illetve feltárt egy új világot, azt amiben a rózsás pofim is létjogosultságot élvez. Beleszerettem. Nem elég hogy gyönyörű a csomagolása, luxus termékeket megszégyenítő, de ráadásul a belenyomott rózsaminta még lélegzet elállítóbbá teszi kibontás után a terméket.


Három  árnyalat kap helyet benne, így aztán több dolgot is kihozhatunk egy termékből. Két visszafott rózsás árnyalat és egy rózsás highlighter. Tehét gyekorlatilag öt pirosító áll a rendelkezésünkre és egy highlighter, ha pedig belekombináljuk a keverési arányokat elég végtelen a lehetőségünk tárháza. Külön külön és keverve is gyönyör a hatás. Abszolút természetes és jól építhető, megfelelően pigmentált, de nem kell félni a bohóc hatástól, mert az árnyalat ezt nem engedi.
Ára: 4590 Ft


I'M rúzsok



TISZTA SZÍNŰ RÚZS - ABSZOLÚT RAGYOGÁS

Ellenállhatatlan ajkak?
I’m korábban sosem látott új színdimenzióval és ragyogással emeli ki az ajkakat!
Az intenzív és tiszta rúzs az első alkalmazástól kezdve fényes és rendkívül pigmentált színnel rajzolja meg az ajkakat a tökéletes eredmény érdekében.
Puha, könnyed és lágy textúrája tökéletesen megtapad a pihe hatás és az abszolút komfort érdekében.
Parabén mentes.
212-Rose Lilium
311-Red Peony
312 –Burgundy Poppy

418- Fuchsia Cyclamen




Csomagolása gyönyörű lila, mint a palettáé csak csillogó és kicsit mélyebb árnyalat. A formája az I'M rúzsoké, kézreálló. Nagyon izgalmas színekről van szó, abszolút különlegesek. A mély lila árnyalat nem olyan drasztikus, mint első ránézésre tűnik, így reményeim szerint kevésbé bevállalósak is kipróbálják.

Állaga nagyon krémes, illatuk isteni, tartósak, bár mivel hidratálnak is, így nem csókállóak. Evést nem viselik jól, de egyenletesen kapnak, így nem fogunk szörnyen kinézni utána sem.



A rúzs vágása kitűnő, könnyen lehet vele dolgozni, bár egy ajakkontúr ceruza azért jól jön, illetve a lilánál akár ecset is praktikus lehet a felvitelnél. A rúzs frissítésénél már erre nincs szükség. Kellemes, könnyű viselet, így egész nap imádhatjuk a színt anélkül, hogy zavaró lenne.

Ára: 3290 Ft






LASTING COLOR GEL

Forradalmi formula az extra fényes, üveghatású körmökért és a rendkívül fényes finishért.
3D-s körömvastagító textúra a tökéletesen sima és feltöltött körmökért.
Hiperpigmentált szín már az első réteg felvitele után, az extra intenzív, egységes és tartós színhatásért. Rekord gyors száradás.
A féltartós lakkhoz hasonló rendkívüli fényes eredmény és plumping hatás mindössze két réteg felvitele után.
A 440 lekerekített sörtéből álló lapos big brush maxi applikátor a termék optimális adagolását biztosítja az egyszerű és gyors felvitelhez, egyetlen mozdulattal.
168- Rose Lilium
169 - Fuchsia Cyclamen
170 –Red Peony
171- Burgundy Poppy
172- Black Orchid


A Pupa gél állagú lakkjai szenzációsak, sokkal jobbak, mint a klasszikus kiadásúak (na most nagyon izgi dolgot írtál Enikő, nyilván!). Nagyon izgalmas árnyalatokból választhatunk. Nekem a mély lila a kedvencem, mily meglepő. Egy rétegben is remekül fednek, viszonylag gyorsan száradnak. Két réteg az optimális, így zselés a hatása. Könnyen eloszlatható, tükörfényes. Az ecset nekem lehetne kicsit szélesebb. Tartóssága 4-5 nap, tehát elégedettek lehetünk vele. Inkább kopik egyenletesen, mint pattog.
Ára: 1590 Ft


Összességében elégedett vagyok ezzel a kollekcióval, sőt két csodás darabra is bukkantam, amik must havenek minősülnek. Az egyik a nude paletta, amiből be fogom szerezni a rózsaszínesebb kiadását, mivel ennyire pigmentált, ilyen bársonyos palettám talán még nem is volt. Talán a porzása lehet csak kicsi negatívum. A másik csoda a pirosító, ami többfunkciós és tökéletes hétköznapokra, illetve buli sminkek megkoronázása. Emellett ajánlom a duó szemhéjpúdereket és a körömlakkokat is ezekért is rajongok, a rúzsok pedig csodaszépek és vibráló őszi hangulatot hoznak az életünkbe.