2016. július 4., hétfő

Nyári Hamupipőke-Művészet és a ruha

A mostani posztot nem illusztráció, hanem egy mozgókép fogja feldobni, majdnem olyan menő mint a Harry Potterben szereplő festmények. Az outfitben szereplő ruha egy álom, ebben igazi Hamupipőkének éreztem magam és nagyjából annyiba került, mintha a tündérkeresztanyám kanyarította volna rám. Ilyen még sosem volt tökéletesen rám passzol, mintha méretre szabták volna és azok a kék virágok, az az izgalmas dekoltázs megoldás.





A fotózás helyszínéül egy varázslatos helyet szerettem volna és szerintem egy szökőkút közepén táncolni pont ilyen. A vízpára szinte a felhőket idézi, mintha a fellegekben járnék.

A ruhát egy Háda bálabontáson zsákmányoltam, bevallom fel se próbáltam, mert tudtam, hogy jó lesz. Viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy tökéletesen az én testalkatomra szabták. 

lélegzetelállító a mintája, szinte egy műalkotás ezért is került a művészet és a ruha szériába. Imádom a printelt darabokat és ennek a ruhadarabnak a mintáját akár festményként is szívesen nézegetném a falamon. 


Az A vonal ápol és eltakar, ami rám fér, mert a diétámnak igazán későn kezdtem neki, így még nincs nyári alakom, ünnepien telt vagyok. Szerencsére a derekat hangsúlyozza a ruha, ami nőiessé és szoliddá teszi. Nemrég egy bácsi meg is dicsérte rajtam, elmesélte, hogy fiatalkorában a lányok ilyenbe jártak és mennyire vonzó is ez a visszafogottság, bár lehetne hosszabb a szoknya. :)




A ruha dekoltázsára talán ezen a képen terelődik leginkább a figyelem. Nagyon szolidan mutat a kis kivágott nyíl a domborulatokra. Monderné és különlegessé varázsolja a ruhát ez a művészi megoldás, legtöbbször ilyet designer darabokon látni. Mivel nincs címke a ruhában, nem is volt, nem látok öltéseket, nem zárnám ki, hogy ez egy egyedileg készített darab.
























Táskánál nem akartam túl nagyot választani, nyáron nem sok dolgot viszek magammal, sőt a pénztárcám is minire cserélem. A rattan darabok mindig a szívem csücskei lesznek és nem csak bútoroknál. 





A cipő csak ezen a képen van a lábamon, sajnos egyensúlyérzék hiányában inkább megváltam tőle miközben a szökőkút közepén ugráltam. A hajnali fotózáson igazán hideg volt, nem eset volna jól egy csobbanás, ellenben a mai napi hőmérséklettel, most belevetném magam. 


Szóval a cipő szintén ezen a turis vadászaton akadt a kezembe, régóta szerettem volna egy telitalpú szandált, mert amik voltak mind sorra mentek tönkre. Ennek a különlegessége a csomózott madzagos, felkötős megoldása. Szinte mindennel jól mutat, de eleinte azért fel-feltört. 



Ékszereknél a kollekcióm darabjait viseltem, ami az Anda Designel álmodtunk meg közösen és a Chillearrings oldalán Ti is beszerezhettek limitált példányban (már nem sok van). Szerintem ez a finom holdkő és hegyikristály tökéletesen tükrözi a személyiségem és csodásan harmonizál a ruhával. Ha idén esküvőre lennék hivatalos biztos ezt a szettet választanám egy másik cipővel táskával, de az ékszeren nem változtatnék.








Smink

Alapozó: Esteé Lauder Double Wear
Púder: Pupa Like a Doll
Kontúr: Makeup Revolution
Szemöldök: Milani szemöldök pomádé
Szemhéjtus: IsaDora filces tus
Szemhéjpúder: Milani







OUTFIT

Ruha: Háda
Cipő: Háda
Táska: Háda-Primark
Ékszer: Chillearrings

Fotó: Apagyi Nikolett
Hogy tetszik a szett? Ti vásároltok turikban?