2016. július 11., hétfő

Idén szépen barnulok és meg is őrzöm ezt a színt-BIOBAZA


 Már tavaly nyár végén felkerült pá BIOBAZA termék a kívánságlistámra és idén a márka meglepett két termékkel. Az egyik egy napozó olaj, ami azt ígéri, hogy hosszabban marad barna a bőrünk tőle, valamint szebben barnulunk. A másik termék pedig egy napozás utáni testápoló, ami megvédi a bőrt a szín korai kopásától miközben remekül hidratál. Már az elején le kell szögeznem és felhívnom a figyelmet arra, hogy a BIOBAZA SUN márka termékei nem tartalmaznak fényvédőt (SFP).




BIOBAZA SUN SZÁRAZ NAPOZÓOLAJ


Amit a márka ígér:
A Biobaza Sun Napozóolaj 100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek ellenállhatatlan csillogást és hosszan tartó napbarnított színt kölcsönöznek a bőrnek. Az argán-, körömvirág- és makadámdió-olajban gazdag formula segít megőrizni a bőr természetes hidratáltságát és rugalmasságát.


Horvátországban termesztett sárgarépából és dióból kinyert karotinoid összetevőkkel.

Nem tartalmaz fényvédőt!

Ára: 4200 Ft



A dzsem változatra nagyon fájt a fogam, viszont ennek sokkal praktikusabb a csomagolása, hiszen fújós változat, viszont a csillámos megoldás pont ezért maradt ki belőle. Szóval a csomagolása tökéletes, nem folyik, nem csöpög, abszolút táskabarát, ami sarkalatos a napozó termékeknél.



Száraz olajnak mondják, de ezzel nem igazán értek egyet, mert zsírosabb, lassan szívódik be. Ami viszont érdekes, hogy ennek ellenére nem ragad rá a homok, szóval nem zavaró ez a tulajdonság. Színe sárgás, ami szépen kiemeli a barna bőrt, gyönyörű a csillogása tőle a testnek. Az első napozásnál még hófehérke voltam, szépen leplezte ezt az állapotot a narancsos szín. Illata nem igazán van, az INCI-je elé szép. 





Fehér fürdőruhával nem ajánlom a használatát, mert megfogja sajnos és kimoshatatlan.

Nem tartalmaz fényvédőt, vagyis egy jó 30-50 faktoros termék felé ajánlom felfújni. Elég sűrű olaj, amit kézzel kell eldolgozni a bőrön.

Tényleg segíti a barnulást. Én elég gyorsan váltok kreol bőrre, viszont foltosan, ezen is enyhített, elég egyenletes lett a bőrszínem és a nehezen barnuló mellkasom se üt el különösebben a feketére sült hátamtól. 



A szavatossága elég hosszú, így akár két-három évig is használhatjuk. Elég kevés elég belőle, a teljes hátamra 3 fújás, ha ez segít érzékeltetni.

Tényleg nyugodt szívvel ajánlom jó terméknek tartom. 





BIOBAZA Barnulás fokozó testápolókrém - 2299 Ft




Amit a márka ígér:


E könnyed formula kettős hatással rendelkezik – intenzíven ápolja a bőrt napozás után és meghosszabítja a bőr barna színmegtartó képességének időtartamát. A szert napozás után használja arca és teste hidratálására. Ideális minden bőrtípusra. Visszaállítja a szükséges bőrnedvesség egyensúlyát és zsírfoltokat hagyhat. A bőr bársonyosan puha, színe pedig kiegyensúlyozottá válik.
Parabéneket, tartósítószert, hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat nem tartalmaz.






Napozás után sosem használtam semmit, pedig lehet ez hiba volt. Idén viszont ráébredtem, hogy a bőröm tavasztól szinte követeli a testápolót. Ráadásul mindig foltosan kopok, így örültem, hogy esetleg orvosságot találok erre a problémámra.

A csomagolás jó és a színe is tetszik, hiszen sose nyúlok mellé, a narancsról tényleg a napsütésre asszociálok, a nap illusztráció pedig nagyon mutatós. Könnyű kinyomni a terméket, az a fajta tubus, amiből kinyerhető minden csepp. Adagoló nyílása megfelelő méretű. Enyhe sárgás krémet adagol, ami sűrű, de bőrön mégis remekül eloszlatható, gyorsan beszívódik.

Nagyon jól hidratál és sokkal kevésbé kopik a színem, mint amúgy, csúnya foltosságnak pedig szinte teljesen búcsút mondtam. 

Kedvencem, hogy kókusz illatú, amit imádok és órákig érzem magamon nagyon intenzíven.
Ha elfogy, akkor mindkét terméket újra vásárolom, az ára se tartana vissza.

A dzsemre pedig nagyon fáj a fogam... :) Ti próbáltatok már valamit a márkától? :)