2016. június 1., szerda

Hansaplast lábgombásodást megelőző spray TESZT

Hansaplast új terméket dobott a piacra, ami lábgombásodás ellen védi a lábunkat, ami igazán jól jön ilyenkor nyáron, amikor sokkal könnyebben szedjük össze ezt. Emellett pedig a kellemetlen szagokkal is leszámol.

Én előszeretettel használom a márka sebtapaszait, mivel a tavasz nekem egyenlő a vízhólyagokkal és a feltört lábakkal.




Amit a márka ígér:

 Ápolt, védett lábakat mindenkinek!
Hansaplast új termékével nyugodtabbá válnak a mindennapok

 A nyár, napsütés és jó idő közeledtével lassan mindennapossá válik a szandál, papucs viselése és a közterületek gyakoribb látogatása. A hölgyek talán még gyakrabban fordulnak meg a pedikűrösnél, de a férfiak is jobban odafigyelnek lábuk ápoltságára. A Hansaplast új termékének használatával nem csupán ápoljuk lábunkat, hanem védjük is a lábgomba kialakulásától, így nyugodtabban vághatunk neki a strandszezonnak.
A lábgomba kialakulásának veszélye mindenkit érint, az év minden szakaszában, ezért is nagyon fontos lábunk megfelelő védeleme. Napjainkban minden negyedik emberből egy szenved a lábgombától, ami sajnos megdöbbentően nagy arány. A Hansaplast új terméke használatával egyszerűbbé válnak a mindennapok, hiszen nyugodt szívvel vághatunk neki a nyárnak, nyaralásnak, sportolásnak. Egyik összetevője, az erőteljes fertőtlenítő hatású Octenidin bizonyítottan baktérium és gomba elleni hatékonysággal bír. Ezen felül, a Hansaplast lábspray ideális terápiás kiegészítő is. Terápiás kezelés mellé vagy utána annak érdekében, hogy csökkentsük az újrafertőzés magas kockázatát.
Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben
Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen és megelőzi a lábgomba kialakulását. Hosszan tartó, 48 órás antibakteriális hatást és azonnali hűsítő érzetet, ezáltal higiénikus frissességet biztosít a lábnak. Terápiás kezelés kiegészítéseként is használható.
ü  Megelőzi a lábgombát
ü  Véd a kellemetlen szagok ellen
ü  Octenidine-tartalommal
ü  Használható megelőzésként és terápiás kezelés kiegészítéseként
ü  Azonnali hűsítő hatás, higiénikus érzet
ü  Cukorbetegek is használhatják
         

Ajánlott fogyasztói ár: 990 Ft
A termék kizárólag patikákban kapható.


TESZT


Úgy véltem a lehető legkeményebb tesztnek vessük alá a terméket, így az öcsém használta el teljes egészében, akinek hajlamos lábgombásodásra a lába és szagosodásra. Persze én is kipróbáltam párszor, hogy lássam a hatását. 

A csomagolása egyszerű spray kiszerelés, a nyomó része beépített, így nem kell félni, hogy letörik. Nincs óriási ellenállása, így kényelmesen használható, garantáltan nem kapunk tőle ínhüvely gyulladást. Nagyon jó a szórása, nem az a hirtelen hideg érzés, amikor a lábunkat befújjuk vele, hanem kellemesen hűsítő. Nálam abszolút leszámolt a kellemetlen szagokkal, bár annyira nem vagyok lábszagra hajlamos. 

Lábgombásodás elleni védelmet elhisszük, hiszen ezt nehéz tesztelni. 


Összességében nagyon ajánlom, az öcsém keményebb lábszagán is sokat enyhített és eszméletlen jó érzés befújni vele a lábunkat. Sokkal kevésbé izzad ettől a talpa, ami azért elég nagy megváltás.