2016. április 26., kedd

Reggel-este rúzsban-Makeup Studio TESZT

A rúzsok imádata a matt termékek megjelenésétől datálható nálam, addig abszolút nem hoztak lázba a színes ajakkencék. Pár vörös rúzsos megmozdulást leszámítva így jó sokáig nem volt tapasztalatom ezen termékek vonalán, de az utóbbi pár évben azért sikerült behoznom a lemaradásomat. Mind folyékony, mind klasszikus rúzs vonalon nagyon sok márkát próbáltam, így rendesen körvonalazódtak az elvárásaim. Legfontosabb szempontok nálam a pigmentáltság, könnyű felvitel, tartósság és persze, hogy ne szárítson. Matt rúzsoknál pedig a teljesen matt hatás, hiszen pont ezért veszek meg egy terméket. Lássunk most egy professzionális sminkmárkát a Make-up Sudiot.





A Kedvenc Krémem Webshoptól érkezett egy dobozkám nemrég, amiben egy micellás gél mellett (de rég vártam géles lemosóra) két csodás rúzs is lapult(XOXO Red és a Nude Nirvana).

A Make-up Studio márkát az 1980-as években, Amszterdamban alapította a világ egyik első sminkmestere. Amszterdam a művészet, a tolerancia és a sokszínűség otthona. Ezeket az alapértékeket a Make-up Studio is büszkén képviseli. A Make-up Studioval Te is szabadjára engedheted igazi egyéniséged, felfedezheted a professzionális sminkművészet világát, függetlenül az életkorodtól, a nemedtől és attól, hogy épp a világ mely pontján élsz.



Amit a márka ígér:


Gazdagon pigmentált, matt, krémes, ugyanakkor nem maszatolódó ajakrúzsok a legkülönfélébb színekben. Használatuk során az ajkak puhák és hidratáltak maradnak egész nap.


Már a csomagolása is profi hatást kelt, a legtöbb ilyen professzionális márkánál a fekete az alap szín, leggyakrabban arannyal kombinálva. A luxus talán ebben a két szín házasításában fogalmazható meg leginkább egy sminkmárkánál, no meg a fekete csomagolásban minden szebben és minőségibben mutat. A doboz is gyönyörű, főleg miután kinyitjuk és megpillantjuk a belsejét, amire nincsenek szavak. Ritka, hogy megtartok egy smink csomagolást, de ez marad!



A rúzs matt és fényes részletek kombinációja, nem gyűjti az ujjlenyomatot és kellemes érzés a műanyagja. Remekül záródik, így táskabarát, viszont sajnos elég hamar kopni kezd az aranyozott felirat, amit sajnálok, mert nagyon mutatós.

A rúzs klasszikusra vágott, amivel könnyű dolgozni, így akár még kontúr nélkül is ügyesen fel tudjuk vinni, de azért az ecsetet javaslom mindenkinek.







Pigmentáltsága leírhatatlanul tökéletes és még építhető is, így tényleg azt a látványt kapjuk, amit elvárunk. Remekül befedi a szánk színét ezért nem kell tartani attól se, hogy változik az árnyalat rajtunk. 




Állaga nagyon kellemes, krémes, de nem túl lágy, így precízen lehet vele dolgozni, nem kenődik el könnyen, nem futunk ki a vonalból.

Ízesítve és illatosítva sincs, klasszikus rúzs, ala natur.

Kellemes viselet, szinte meg is feledkezünk róla, hogy kipingáltuk az ajkunkat.




Lemosása sem jelent nagy gondot, bármelyik sminklemosó könnyedén leszedi és nem marad az ajkunkon nyoma se annak, hogy este vad buliban táncoltunk.



Beszélek kicsit külön az árnyalatokról, mert igazán szóra, áradozásra érdemesek, illetve találtam kis eltérést a színeknél tudás tekintetében. 

NUDE NIRVANA














Tökéletes a névválasztása az összes színnek, de erre illik a legjobban a jelzője. Nirvána, nos ott érzem benne magam! Nem nagyon értettem a nude rúzsok körüli hypet, oké tetszettek, van is pár, de azért nem dobtam el az agyam. Tudjátok miért nem? Azért mert nem találtam meg a tökéletes színt, de most már mindent értek és osztom a véleményeket. Nude rúzst mindenkinek!

Tökéletes a hétköznapokban ez az árnyalat, remekül kiemeli az ajkaimat és túlhúzva igazán szép, telt, dús a hatás, anélkül hogy mű lenne.

Abszolút matt és jól bírja a gyűrődést, egy nap elég volt kétszer rápillantanom és igazítanom, ezek az alkalmak is csak evés után voltak szükségszerűek. 




Nem tagadom kedvencet kell avatnom, minden nap átteszem az aktuális táskámba, nélküle elindulni is vétek. 













XOXO RED



Gyönyörű hideg vörös, ami igazán szexis felkenve és szerintem a legtöbb nőnek ez az árnyalat jól mutat a bőrszínével. Remekül pigmentált, de kicsit ez fényesebb, pont határeset mondjuk szóval mit kötegszik itt ez a nyomi blogger? :)

Piros lévén könnyebben mászik el, evés-ivás megviseli, de nem jobban, mint más márkák termékét. Dobd be a táskába és nincs ügy, de azért a tükröt is vidd magaddal!

Csók-csók!

Kontúrceruza nélkül csak a vérprofiknak ajánlom.




Ára: 4990 Ft

Ti próbáltátok már a Make-Up Studio bármely termékét? Melyik a kedvenc matt rúzsotok?