2016. március 1., kedd

Tervezz egyedit! Önkifejezés a Krativátorral-NYEREMÉNYJÁTÉK

Mindig szerettem volna egy kapszulakollekciót, amiben a saját elképzeléseimet segít kivitelezni egy tervező, nos ez még várat magára, viszont lehetőségem nyílt mégis vászonra vetni, akarom mondani pólóra az álmaimat a Kreativátornak köszönhetően. Percek alatt egyedül is sikerült elkészítenem az egyedi pólóimat, amiket két nap múlva már viselhettem is.



A bejegyzés során mutatok pár inspirációt, amiket és bármikor szívesen elkészítenék magamnak és biztos, hogy nagyon klasszul néznének ki outfitekben.
A cég neve nagyon tetszik, hiszen előrevetíti, hogy kreatívitásunkat használhatjuk, álmainkat valósíthatjuk meg.

A pólótervezés sokkal egyszerűbb a Kreativátor oldalán, mint gondoltam. Az oldal nagyon jól áttekinthető és szép kivitelezésű. A pólóknál nem csak színt, fazont és méretet lehet kiválasztani, hanem a póló anyagát, ami szépen le is van írva, melyiktől mit várhatunk. Én az Adlert választottam, aminek a minősége tökéletes, nem fog szétnyúlni, steccs, de van tartása.

Minták terén elővehetjük a régi jó zenekaros pólók ötletét, vagy kedvenc sorozatunkat, filmünket is megálmodhatjuk ruhadarab formájában. 

Manapság óriási divat bármilyen mintás póló, ami remekül feldobja a szettjeinket, ráadásul nagyon kényelmes viselet.


A Krativátornál találsz kész grafikákat is, a "shoppingos" póló annyira megtetszett, hogy egyik választásom rá esett, így tanácsolom, hogy nézzetek körül ezek között is. Ráadásul a tervezésnél mankót adhat az elhelyezésnél, méretezésnél az előre készített minta. 






A póló elkészítése pofonegyszerű a póló kiválasztás után feltöltjük a kívánt képet és nagyjából oda kerül a póló rajzon, ahová kell. A máratével és az elhelyezésével tudunk könnyedén játszani. Arra is van módunk, hogy ezt megtetézzük egy felirattal, esetleg még egy képpel. Az elkészült alkotásunkat a kosárba helyezzük és már fizethetünk is. Két-három nap alatt megérkezik a csodás ruhadarab, nekem rekord idő alatt két nap alatt megjött. 























Egyszerűen szuper ajándék bárkinek egy ilyen póló és attól sem kell félnünk, hogy a méretezés nem stimmel, az általam mindig választott xs-es tökéletes lett. A minőség kiváló és több mosás után se kopik a minta. Szerelmeseknek ajánlom a páros pólókat, vagy akár egy-egy saját képeteket is felhelyezhetitek rá, nagyon mutatós lesz. Én most ezzel az ötlettel kacérkodom, mivel Botond régóta vágyik egy olyan pólóra, amin rólam van egy kép, akkor meg már nekem is kell róla. :)












Persze nem csak pólót, hanem párnát és millió dekorációs elemet, használatai tárgyat szabhatsz arculatodhoz, így kifogyhatatlan variációban alkothatod meg azt amire régóta vágysz. A saját márkád, branded által fémjelzett dolgokkal veheted körbe magad csupán pár kattintással.


Ha valaha is álmodoztál egy pólóról, amit aztán nem tudtál beszerezni, akkor itt a lehetőség, hogy elkészítsd magadnak és viseld!

http://kreativator.eu/hu/

Nyereményjáték ITT