2015. augusztus 8., szombat

Tökéletes sampon!- Dove

Régen nem nagyon érdekelt a sampon, inkább a hajápolásra fektettem figyelmet. Aztán véletlenül a kezembe akadt egy drogériában egy Dove sampon és azóta megváltozott ez a felfogásom. Valami csoda, amit a samponcsere művelt a hajammal. De tovább kell kattintanod, hogy megtudd mivel vett le a lábamról ez a termék. 



Amit a mára ígér:



Nincs több kompromisszum a hajápolásban! Élvezd az egyedülálló hidratáltságot és a 95%-kal dúsabb tartást egyszerre! Az új Dove Oxygen Moisture termékcsaláddal mindez most számodra is lehetséges: Az Oxyfusion technológiának köszönhetően a Dove Oxygen Moisture Sampon, Hajbalzsam és a különleges Habpakolás életet lehel a vékony szálú, lelapult hajba. A szilikontechnológia előnyeit megtartva úgy teszi dússá hajtincseidet, hogy eközben nem nehezíti el őket, így kölcsönözve természetesen puha és lágy érzetet frizurádnak. Élvezd a csodálatosan hidratált természetes hajkoronát már akár egy hajmosást követően!







TESZT

Tehát régebben a tisztítást vártam el a samponomtól és azt hogy ne lapuljon le a hajam túlzottan, vagyis minimál elvárásokról a Dove Oxigen Moisture maximális elvárásra röpített tudásával.

Először is a csomagolás, amit nem preferálok, sose jöttek be ezek a fejjel lefelé állított tubusok. Mivel minden fürdés előtt átzuhanyzom a kádat, így ezekbe a kupakokba beszökik a víz, ami nem túl guszta, nem túl higénikus, ennek köszönhetően nem a kád szélén tartom, nehezebb elérnem... A kupak rápattintós, alapvetően jól zár. Kék fehér színkombináció a tisztaságot sugározza, ombre hatás pedig vonzóvá teszi.

Állaga géles, könnyű és remekül felhabzik, bár kicsivel több kell belőle, mint az átlag samponokból. Színe enyhén kékes áttetsző, ez abszolút a könnyű el nem nehezedő haj érzés elképzelését alkotja meg bennünk és bizony ettől a sampontól nem fog lelapulni a sörényünk.

Már az első hajmosás után feltűnt, hogy könnyen kifésülhető a hajam, pedig a göndör hajúak tudják, hogy milyen macera ez. A másik amit észrevettem, hogy még az enyhén berasztásodott, gubancos részeket is fellazította. Szárítás után szuper dús, könnyű a haj, de nem száll, hanem csak a volumene látványosabb. Nagyon kellemes tiszta érzést ad, mintha tényleg fellélegezne a fejbőr és a haj. 



Csökkent a töredezettség, ami nyilván a könnyebb kifésülésnek is köszönhető, valamint a hajtő emelő készítményeket el is hagytam. 






Kinek ajánlom ezt a terméket? Mindenkinek aki dúsabb hatású hajat szeretne, könnyebb kifésülhetőséget és hidratáltabb hajszálakat. Töredezettség csökkentésében is zseniális bónuszként. Sokszor kapom magam azon amióta ezt használom, hogy elbliccelem a balzsamozást és a hajpakolások használatát.

Ára kicsit több, mint az átlag samponoké 1400 Ft körül mozog, viszont a tudása messze túlmutat az átlag samponokén. Ár/érték arányban verhetetlen!






Pontok: 5/5

Újravenném! Újraveszem! Újravettem!

Mit szóltok? Próbáltátok már? Ti milyen sampont használtok?