2015. július 23., csütörtök

Tökéletes napfényvédő-Eucerin TESZT

Idén az Eucerin napfényvédő termékét teszteltük le először, lentebb elolvashatjátok a véleményünket, ugyanis Botond volt a fő tesztalany, hiszen neki fényérzékenyebb, leégésre hajlamosabb a bőre. Természetesen én is használtam a nyaralás során, hiszen folyamatos őrült, perzselő napsütéses nyaralásunk volt...nem panaszkodom. :)




Nemrégiben már írtam az Eucerin fényvédővel ellátott arckréméről (ITT), amit azóta is nagyon szeretek, így ideje volt beszámolnom erről a termékről is.

Amit a márka ígér:

Magas fényvédő faktorú testpermet érzékeny bőrre



Könnyű állagú, színtelen napozó spray, mely magas szintű fényvédelmet biztosít az érzékeny és/vagy aknéra hajlamos bőr számára.


Az Eucerin® Sun Színtelen napozó aerosol spray FF30 egy rendkívül hatékony, áttetsző, permetként felvihető fényvédő termék, melyet kifejezetten a test érzékeny bőrére fejlesztettek ki. Szélessávú, fotostabil UVA/UVB-szűrője, mely megfelel a Cosmetics Europe - The Personal Care Association (korábbi nevén: Colipa) előírásainak, megbízható védelmet nyújt a napsugárzás bőrkárosító hatásai ellen.


Amikor a káros UV-sugarak behatolnak a bőrbe, még a mélyebb rétegekben is sejtkárosodást idézhetnek elő. Az Eucerin® Sun Színtelen napozó aerosol spray FF30 termék támogatja a bőr biológiai sejtvédelmét, így belülről képes védelmet nyújtani a bőrsejtek számára a napfény okozta bőrkárosodással szemben.

Az antioxidáns hatású licochalcone A egy természetes hatóanyag, mely a bőr mélyebb rétegeiben is védi a sejteket a szabadgyökök károsító hatása ellen.




A terméket speciálisan a test bőrének védelmére fejlesztették ki. Aeroszolos kiszerelése gyors és egyszerű felvitelt tesz lehetővé, így a termék a nehezen hozzáférhető bőrterületekre is könnyen felvihető. Az ultrakönnyű állagú, színtelen napozó gyorsan beszívódik és frissítő érzést nyújt.


Az Eucerin® Sun Színtelen napozó aerosol spray FF30 termék vízálló, nem zsíros és nem ragad.


TESZT



Horvátországi nyaraláson teszteltük, főleg Botond használta, mivel én már eléggé lebarnultam, nem kellett olyan intenzíven fújogatni magam semmivel. Nyár elején Botond hólyagosra égett, mert elfelejtette egyszer bekenni magát, így most már nem kockáztatta meg a dolgot, sűrűn alkalmaztuk nála a sparyt. Mivel a bőre eléggé leégésre hajlamos, nem is lehetett volna jobb tesztalany. 








A csomagolása a legpraktikusabb, a választható alternatívák közül, hiszen könnyű adagolni a spary megoldásnak köszönhetően. Nem kell a kezünkkel kenegetni, hiszen nagyon jó a szórása a fejnek és könnyű is a lenyomása (a gyerekzáras cuccoktól megőrülök). A fényvédőzés 2 perc alatt megvan, így igazán időtakarékos választás. 

Nem zsírosítja a bőrt, ami elsődleges szempont, hiszen a hőségben amúgy is fokozottabb az izzadás és bizony a faggyú termelődés, nem hiányzik az embernek még egy testes krém, vagy olaj. Nem hagy maga után ragacsos érzetet, ami számomra szintén fontos szempont. Abszolút vízálló, hosszú búvárkodásokat is kibírt, naponta kétszer elég volt használni. 


Legfontosabb pedig, hogy se Botond se én nem égtünk le, tehát tökéletesen tette a dolgát a 30 faktoros termék. Abszolút ajánlom mindenkinek a megvásárlását, mi biztos újra vesszük. :)






Ti milyen fényvédő terméket használtok?



Pontok: 5/5