2015. május 29., péntek

Kell a púder!-TESZT

Ma a Kell a púder! magyar márkával ismerkedünk meg egy kicsit, három szemfestékét teszteltem le, ezekről az árnyalatokról fogtok látni egy videót, amiben először próbálom ki őket. Ezenfelül színmintákat és egy sminket is találtok a bejegyzésben és eldől, hogy megéri-e az árát, megéri-e a figyelmet ez a brand. :)





A Kell a púder! márkát már nagyon sok helyen láttam és nagyon sok szépet olvastam róla, így hatalmas volt az örömöm, amikor a Pure by Pixiboxban (ITT találjátok a dobozról a cikket) benne lapult három minta, hogy tesztelhessem. Mindhárom árnyalat első ránézésre is tökéletes, hiszen a legkihasználhatóbbak a föld színek és arany árnyalatok a minden napokban, így egyből tudtam, hogy a legjobban választottak ebbe a dobozba.




Először is bemutatom a márkát, amit egy magyar hölgy álmodott meg és szerintem fantasztikusan választott hozzá márka nevet. :) 100%-ban természetes anyagokból készülnek a sminktermékek, amik professzionálisak és magas minőséget képviselnek, a vegán vonalat követik.









"A Kell a púder! nem csak egy márkanév, hanem egy út
mely elvezet a színek és sminkelés izgalmas világába."




Amit a márka ígér:

A termékek főbb tulajdonságai
A termékeket Angliában gyártják a legjobb minőségű, legkiválóbb alapanyagokból készülnek.
Természetes fényvédő összetevői aktív védelmet nyújtanak a káros UVB sugarak ellen, fényvédelmi besorolása SPF 15-nek felel meg.
Antibakteriális összetevőinek köszönhetően nyugtatják a bőrt és védelmet nyújtanak a gyulladások ellen.
Olajmentes, így egyik termék használata sem képez filmréteget a bőrön.
Nem tartalmaznak szintetikus színezéket, szintetikus illatanyagokat, petrokemikáliákat, parabéneket.
Sem a termékeket, sem az összetevőit nem tesztelik állatokon.
Az oldalon - az ecseteket is beleértve - minden termék vegán.



    Praktikus csomagolásának köszönhetően biztos helye lesz kedvenc táskádban és ügyes zárjának köszönhetően és még attól sem kell tartanod, hogy esetleg kiömlik.
    Egy műanyag kis retesz segítségével szabályozható, hogy mennyi por kerül felhasználásra.
    A szemhéjpúder felviteléhez a lapos tetejű púderecsetet javaslom, mivel ez az ecsetforma teszi lehetővé, hogy a port maradéktalanul a bőrödre helyezd fel.



TESZT

Mivel teszter példányaim voltak így az eredeti csomagolásról nem igazán tudok nyilatkozni, de (képeken látva) ránézésre praktikus, jól záródó tégelyekről van szó, és a szórófejnek köszönhetően könnyen adagolhatóak. A Pixiben lapuló minták kis légmentesen záró zacskókban kaptak helyet, amit elsőre nem tartottam jónak, sőt kicsit el is rettentett, de kipróbálás után igenis praktikusnak érzem, oly annyira, hogy a zacsikban hagytam a sminket, nem öntögettem át. Könnyen bele lehet nyúlni ecsettel, így kényelmes az adagolása, egy szó mint száz remekül kitalálták ezt a csomagolást, a kis névjegy, papírjában és stílusában is jól tükrözi a vegán vonalat, a masni pedig szuper nőiessé és cukivá varázsolja.

Tan

A legvilágosabb szín a három közül a Tan névre hallgató árnyalat, ami egy gyönyörű pezsgő szín, szatén csillogással. Nagyon selymes az állaga és elég pigmentált, de persze mint általában a világos árnyalatok kicsit kevésbé erőteljesek, mint a sötétebbek. Tapasztalatom szerint, ha az ujjunkkal visszük fel a szemhéjunkra sokkal szebben terül el, jobban pigmentáltnak látszik. Én a belső szemzúgba tettem ebből az árnyalatból, ami szépen megnyitja a tekintetet. Icipici arany csillámokkal játszik a fény ezen színnél, csodás metálos hatást érhetünk el, ha megfelelően építjük, mert bizony jól építhető mindegyik általam próbálsz szemfesték. 






Vakuval fotózva

Awesome


Legsötétebb árnyalat a három szín közül, még lebarnult bőrön is szépen érvényesül, remekül lehet vele füstöt szem sminket készíteni és csodásan kiemeli a mélyítő vonalat. Tőle féltem, ha potyogni fog, akkor nehéz lesz leszedni az arcról, de könnyen leszedhető és alig hullik a pigment. Gyönyörű ragyogást kap tőle a szemhéj, szintén selyem, szatén fényű, egy az egyben idézi ezen nemes kelmék érzetét, még tapintásra is olyan puha, selymes érzetet ad. Meleg napon is teszteltem, nem folyik meg, nem ül be a ráncba, tartós és nagyon szép maradt nap végéig. ( ez a többi színre is igaz)



Beltéri fényben

Gladly

A kedvencem a három csodás színből, egy hasonló árnylat van az Urban Decay Naked 2-es palettájában, ami szintén a favorit nálam. A mozgó szemhéjamra vittem fel, mivel világos, de nem túl hóka árnylat, így szépen megnyitja a szemet, de mégis ad egy csodás színt a szemhéjnak. Nyáron ezek az arany árnyalatok remekül mutatnak a szép barna arcbőrön. Ez a szín egy kicsit szürkés arany, enyhén rosegoldba hajló, maga az álom. :)




Nappali fényben Tan, Awesome, Gladly
Mindhárom árnyalat ragyogó napfényben, de még beltéri világításban is, csodásan szikráznak az apró szemcsék, így buli sminkhez is kiválóak, az árnyalatoknak köszönhetően pedig hétköznap is tökéletesen viselhetőek. 


És persze a kész sminket is megmutatom, amit a videóban elkezdtem, nos íme: 



Minimálisan potyog, pedig a poroknál ez előfordul, de ezen márkánál mérsékeltnek éreztem azt a negatív tulajdonságot, tehát ebben is szuper. Alap nélkül is jól megtapad a szemhéjon és szuper tartós. Összességében elmondhatom, hogy KELL A PÚDER! A nagy márkák között van a helye, szuper minősége miatt. Elmondhatom, hogy ár érték arányban is meggyőzött és még kedvesebb a szívemnek, mivel csupa természetes összetevőből készül. :) Én mindenképp fogok nézelődni a webshopon és biztos beszerzek, amint pénztárcám engedi pár terméket, szemfesték is lesz közük jócskán. :) 

Púder Péntek elnevezésű program keretében személyesen is ellátogathattok a Kell a púder! székhelyére, ahol megismerhetitek a termékeket és segítenek a választásban is. :) Emellett indul egy okleveles sminkes sminktanfolyam is a Kell a púdernél! Engem ez a kezdeményezés nagyon érdekel, na de majd egyszer (erről bővebben ITT találtok tájékoztatást). :)

Webshopot itt találjátok: http://kellapudershop.hu/

Mit szóltok? Hogy tetszik ez a magyar sminkmárka?