2015. május 2., szombat

Jolly Joker OUTFIT

Hűvös, esős tavaszi napok váltják a kellemesebb időt, ilyenkor mindig nagy agyalással állok a szekrény előtt. Most egy olyan szettet mutatok, amely bármikor, bárhol megállja  helyét, igazi Jolly Joker.





Imádom az egyszerű, monokróm szetteket és lássuk be néha tavasszal is vágyunk a nem túl színes összeállításokra. A fekete mindig elegánssá és komollyá teszi az embert, így érdemes hozzá nyúlni, amikor határozott fellépésünket akarjuk erősíteni. Persze fel kell dobnunk jó kiegészítőkkel, hogy ellensúlyozzuk a gyászos hangulatát. Emellett a fekete szuperül karcsúsít, 3-4 kilót le tudunk csalni vele. :)


Pár éve még nagy feltűnést keltett a bőrnadrág, emlékszem elsők között vettem meg az egyik fast fashion boltban és még a buliban is mindenki engem nézett. Aztán észrevétlenül belopta mindenki szívébe magát ez a ruhadarab és a gardróbban is helyet kapott több színben és szabásban.


A városi stílusban remekül megállja a helyét, egy üzleti tárgyaláson, de iskolában és egy fárasztó napon is erőt tudok meríteni ebből az outfitből, valahogy önbizalmat ad. A bőrnadrág a modellek kedvenc viseletei közé tartozik nem véletlenül, szexi, mutatós és mégsem nyomja agyon a szettet.
A fekete ing nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem, mindennel párosítható, és minden szettet komolyabbá, elegánsabbá tesz. 


Térjünk át a kiegészítőkre, én a nude mellett döntöttem cipő és táska vonalon, ami feldobja, de nem veszi el a figyelmet, hanem összeolvad és harmonikus összhangot teremt.

Nem kell, hogy színben azonos a cipő és a táska, de most úgy esett, hogy ehhez volt kedvem, mert ugye ez sincs kőbe vésve, hogy különböznie kell. :)

És most épp csak arany kiegészítőket választottam, sőt egy arany tetkót is feltettem, ami szuper a nyárra, tavaszra. Ebbe se kell, amúgy vaskalaposnak lenni, arany, ezüst és bronz is jól megfér egymás mellett. :)





A statement nyakláncban visszaköszön a fekete szín és a fehér kövek megadják a csillogását. Karkötőből is többet választottam, egy Hermés utánzatot, ami nagyon hangsúlyos és remekül illik a bőr nadrághoz. A Fatima keze karkötő azt mondják szerencsét hoz, ráadásul óriási divat, jól mutat órák mellett is.







Sok gyűrű, főleg, ha ujjpercre valót is veszünk fel, nagyon trendinek számít. A cipőn ismét felüti a fejét az arany, méghozzá szegecsek formájában. Ez a loafter az egyik kedvencem, hihetetlen jól bírja a strapát, mint a legtöbb Deichmann lábbeli. 





Smink:

Alapozó: Max Factor
Korrektor: Maybelline
Púder: Catrica All Matt Plus
Kontúr: Urban Decay Naked
Szemöldök: Catrice szemöldökceruza
Szemhéjtus: Manhattan DIP
Szemhéjpúder: Urban Dekay Naked
Szempillaspirál: Maybelline

Szett:

Ing: H&M
Nadrág: New Yorker
Cipő: Deichmann
Napszemüveg: C&A
Táska: Secundhand
Szegecses bőr karkötő: Lucia Mondi
Köves karkötő: kínai 
Fatima keze karkötő: Chill-Earrings
Nyaklánc: Rossetti bizsu
Ujjperc gyűrűk: H&M
Kristály gyűrű: H&M
Köves dupla gyűrű: Ebay

Hogy tetszik Nektek ez a szett? Ti szoktatok monokróm összeállításokat viselni?