2015. április 23., csütörtök

Olcsón csodákat-Rossetti Bizsu HAUL


Imádom az ékszereket és kilószámra vásárolom őket, ha a pénztárcám megengedi. Amióta rátaláltam a Rossetti Bizsura, azóta pedig nem kell aggódnom az árak miatt se, hiszen fantasztikus ékszereket szerezhetek be olcsón és gyorsan. 





Az ebay vásárlással az a probléma, hogy nagyon sokat kell várni rá, no meg nem egyszer hibásan érkeznek meg a darabok, így kezdődik a huzavona, hogy visszakapjuk az árát, vagy kapjunk egy új ékszert. Ezért az utóbbi időben rászoktam, hogy magyar webshopok kínálatából választok és nem titok, hogy az egyik óriási kedvencem a Rossetti, ami ismerős már a Pixibox híveinek, ugyanis  Pixibagben lapult egy-egy fülbevaló és egy 1000 Ft-os kedvezménykártya. 



A sálaktól, a hajpántokon át, a különböző ékszereken keresztül mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő kiegészítőt. Külön fület találunk a honlapon a gyerekeknek való cukiságokról, ami számomra nagyon szimpatikus. Akik az esküvőjüket tervezik, azoknak is érdemes itt körülnézniük, mert rengeteg szuper szettet találhatnak a nagy napra. Tervezek egy ilyen bejegyzést is írni a leendő aráknak, hogy mely kiegészítőket viselhetik bátran innen. :)

Merjünk rendelni ékszereket, hiszen ennél kényelmesebb módja nem sok van a vásárlásnak, hiszen házhoz jön az otthon kiválasztott darab, ráadásul a várakozás izgalma is nagy öröm szerintem. Jó minőségű ékszerek, pedig szuperül feldobják a ruha összeállításainkat, ezzel is egyedibbé téve a stílusunkat. :)


A következőkben pár szuper ékszert mutatok, amiket megtaláltok Ti is a Rossetti kínálatában és még jó pár csodás darabot. 




Letisztult és mégis vagány darab ez a három színű lánc. Ennyit arról, hogy ezüst és az arany nem barátok!


Fesztivál szerzon egyik alap darabja lesz számomra ez az álomcsapdás fülcsi!


Elegáns, letisztult, de feltűnő statement nyaklánc.

Királykék mellett sok más színben is megtaláljátok, csillogó csoda lánc. :)

Ahonnan megrendelhetitek: http://rossettibizsu.hu/


Ismeritek a Rossetti bizsukat? Melyik tetszett Nektek legjobban az ékszerek közül? Milyen ékszert viseltek legszívesebben?