2015. március 7., szombat

Ziaja narancsos ajakápoló

Még karácsony környékén érkezett egy csomagom a Ziajától, amiben ez a narancsos ajakápoló is lapult, amit mára már el is használtam, így igazán ideje, hogy beszámoljak róla.



Amit a márka ígér

Narancsolajat, olívaolajat, trigliceridet és E-vitamint tartalmaz. Tökéletesen hidratálja a bőrt, megelőzi az ajkak kiszáradását és kicserepesedését. Csillogást és enyhe visszazsírozást biztosít ajkainak. Tartósítószert nem tartalmaz.

Minden bőrtípushoz.

A ZIAJA termékek a legjobb minőségű, természetes összetevőket tartalmaznak, a legújabb technológia alapján készülnek, allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján (Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy), egyéb lengyelországi klinikákon és külföldön zajlanak, formuláit nem tesztelik állatokon, megfelelő PH egyensúlyúak.

TESZT

Csomagolását sikerült elszakítanom, mármint a doboz verziót, amiben lapult a kis kinyomós tubus, ami 10 ml terméket rejt magában. A szokásos narancsos designe elemeit kapta meg, kicsit túl semmilyen maga a tubus számomra.

Adagolása higénikus, bár nem ez a kedvenc megoldásom, de kétségtelen ez egy praktikus kivitelezés.











Az ajakápoló illata teljesen narancsos és ízében is feltűnik ez az aroma. Nem vagyok nagy narancs fogyasztó és kifejezetten rühellem, utálom a mű narancs ízt és illatot, de ez annyira természetesen adta vissza ennek a déli gyümölcsnek az élményét, hogy zavartalanul tudtam használni.









Állaga géles, krémes, könnyen eloszlatható és nem túl ragacsos. Hamar beitta a szám, még akkor is amikor cserepes volt a széltől. Szuperül hidratálta, ami a téli napokon elkelt, de az is mutatja mennyire szerettem, hogy két hónap alatt teljesen kiürítettem, pedig nem vagyok az a nagy ajakír fogyasztó.



Pontok: 5/4

ITT megrendelheted.

Tökéletesen ellátta a feladatát, de nem érzem azt, hogy nélkülözhetetlen lenne a készletemből, legközelebb egy másik Ziaja ajakápolót fogok kipróbálni. :)

Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc Ziaja terméketek?