2015. március 10., kedd

Még több Napfény tavasszal- NapKristály szappan TESZT

Végre süt a nap és egyre jobban elér a tavaszi hangulat, így ideje , hogy felkészüljön a bőröm is az új évszakra. Ehhez a segítségemre van a NapKristályom szappan.  Nos a tesztből kiderül, már előre lelövöm a poént, hogy ez egy remek készítmény, szuper szappan. Már az alapanyagok sejtették, hogy nem fogok csalódni ebben az Angyalom szappanban sem, hiszen levendulát, himalájai sót és persze kecsketejet tartalmaz ez a kézzel és sok szeretettel készült szappan. 



Nekem tavasszal problémás a bőröm, nos igazából minden évszakváltás megviseli és elő-elő bújnak pattanások is, így ilyenkor extra törődést hisztizik ki az arcom. Na de térjünk rá a tesztre, a termékre.


A doboza nagyon jó minőségű papírból készült, igényes és letisztult, remekül illik a handmade szappanhoz. Kihúzható kis "fiókja" rejti magát a terméket, amit még egy vékony fólia is véd. 









A doboz szuper szappantartónak is, hiszen nem nedvesedik át könnyen, pedig minden alkalommal még vizesen-nedvesen helyeztem bele használat után a szappankám és végig egyben maradt.













A szappan a rózsaszínes, bézs színe mellett még csillog is, ezt ugye a himalayai sónak köszönheti.














Illatában érezni lehet a levendulát, de ugyanakkor a klasszikus szappan illat domináns benne. Mivel sókristályokat tartalmaz, így féltem tőle, hogy karcolhat, de abszolút nem, kellemes a használata én főleg az arcomon és nyakamon használom. Már több, mint egy hónapja használom az arcápolási rutinom részeként és kevesebb pattanás és miteszer jelentik meg.










Pár szót ejtek a szappanról, ami csillogó kristályokat rejt magában, amúgy több bézses, sárgás árnyalatból épül fel. Simára vágott téglatest, aminek a teteje egyenetlen.

Bő vízzel remekül felhabzik és könnyen eloszlatható. A sókristályok remekül radírozzák a bőrt. Remekül leszárítja a pattanásokat, de a bőröm nem szárította ki, bár hidratálni se hidratál, de ezt nem is várhatjuk el a natúr szappanoktól.






Mi a véleményem? Nos három Angyalom szappan meggyőzött arról, hogy érdemes tenni mindenkinek egy próbát a szappanokkal. Én biztos fogok használni továbbra is szappant, mert szuper a hatásuk a bőrre.













Pontok: 5/5


INNEN rendelheted meg.

Olvashattok még az Angyalom szappanokról a Bájolóról ITT és a FűszerCsókról ITT.

Ti szeretitek a szappanokat? Mit gondoltok erről?