2015. január 28., szerda

Rain Day-OUTFIT

Vannak ám ilyen napok, lássuk be. Mostanában mintha Angliában élnénk állandóan esik az eső, penészednek a lakások és a borult időben a fényképezés szinte lehetetlenné válik. Mindig azt próbáljuk a blogon sugallni, hogy napfényes az élet, pedig ránk is esik az eső és néha a sárban tapicskolunk. Most a mostoha fényviszonyok szépségét és egy pocsék nap hangulatát örökítettem meg.

"ÖRÖKKÉ NEM ESHET!" :)











A fő darabja a szettnek, a mellény, ami nem lesz ismeretlen a rendszeres olvasóknak, hiszen nem most debütál.

Másik hangsúlyos részlete a Vogue feliratú sapka, ami a szezonban az egyik kedvenc kiegészítőmmé vált. Melegen tart és amikor a hajam se áll jól, tökéletesen elkendőzi.















Minden ami szőrös az divatba jött, így érdemes körülnézni az idősebb rokonok szekrényeiben is, hiszen pát szuper műszőrmére bukkanhatunk. Természetesen az úgynevezett fast fashion boltok kínálata is bundákban és szőrös mellényeben gazdag.























A mellényt egy egyszerű fekete szövetkabátra vettem fel, így még inkább réteges és meleg az öltözékem. Ilyen esős napokon ez praktikus.











A kabát alá egy vékonyabb kötött, hosszabb pulcsit vettem fel, így az anyagok játéka is megfigyelhető a szettben. Vászon, szőrme, bőr és kötött részlet.









A bőr hatású testnadrág, vagy leggings nagyon vagány a szőrmével párosítva. Szexi és  nőies, a városi nő ruhatárának elengedhetetlen része lehet. Azokon a napokon, amikor semmi se áll jól szerintem (van ilyen minden nőnél), akkor előkapok egy ilyen cicanadrágot és egy hosszabb felsőt és máris mehetek. :)

Amikor elgurul a gyógyszer fotózás közben :)




A magassarkú, szegecses bokacsizma még inkább a női mivoltom hangsúlyozzák és persze nyújtják az alkatot. 



Régen imádtam a párduc mintás dolgokat, aztán vahogy elkezdtem távolt tartani tőlük magam tudatosan. Belém is belém ivódott az a sztereotípia, hogy közönséges, pedig dehogy. A legtöbb fashion bejegyzésben szerepel valamilyen módon, képtelenség letaszítani a trónjáról. Egy kis borítéktáskán megjelenítve maga a szett sava-borsa lehet. 
 A lényeg, hogy nem vigyük túlzásba ezt a mintát és akkor igazán menők leszünk általa.


























Az összeállításom annak ellenére, hogy bőrt, szőrmét és még leopárd mintát is tartalmaz mégsem közönséges, vagy túlzó. Mindennek a lényege szerintem az egyensúly, semmivel ne essünk túlzásba. Valamint érezzük az outfitünkben komfortosan magukat, tudjuk viselni. :)


Szett:

Szőrmemellény: Angex
Kabát: Tally Weijl
Pulcsi: Bershka
Leggings: F&F
Sapka: Ebay
Táska: New Look
Cipő: Verona