2014. december 27., szombat

Organikus Levendulás termékcsalád két tagja-Nourish TESZT

Jól látjátok ismét egy természetes, organikus termékcsaládot mutatok be Nektek, Nourish Relax család. Ezen belül két terméket volt lehetőségem kipróbálni, az egyik a szérum, a másik pedig a hidratáló kréme. Egyre inkább nagy figyelmet fordítok a bőrápolásnak, hiszen sminkelhet az ember tökéletesen, ha csupa ránc és bőrhiba, ezeken nem a makeup segít, sőt még néha ront is rajta. Leginkább mostanában a természetes vonalat céloztam meg, mivel ezzel kevesebb a tapasztalatom, viszont annál nagyobbak a reményeim, hogy végre találok olyan termékeket, amik lassítják az öregedés jeleinek megjelenését és segítenek leküzdeni végleg az allergiám nyomait. 

Nourish Relax: Hidratáló peptid szérum

Amit a márka ígér:

Érzékeny, irritált bőrre. A Relax hidratáló peptid szérum egy szuperhidratáló készítmény, öregedésgátló, kollagénfeltöltő hatással. Irritáció elleni komplexének köszönhetően nyugtatja az érzékeny, irritált bőrt. A tripeptidek stimulálják a kollagén termelést a frissebb, fiatalosabb megjelenésért. Szuper hidratáló hialuron sav tartalma feltölti a bőrt.
85%-ban organikus összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 30ml.
Főbb hatóanyagai: organikus sárgarépa por és levendula olaj, tripeptidek, hialuronsav, bőrirritáció elleni komplex.

Használata: Reggel és este tisztítás után pumpáljon kevés mennyiséget az ujjbegyére és vigye fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére.
Használható a hidratáló krém alá vagy fölé is.

TESZT

Csomagolása engem megvett kilóra, szerintem gyönyörű, lenyűgöző. Tisztaságot sugároz és nekem a régi időket idézi valahogy. Tényleg nagyon tetszik ez a fehér lila kombó. Pumpás adagoló, akkor nálam már teli találat. Tehát higénikusan jutunk a termékhez és egyszerűen, tökély. :)


Mivel 15 ml kiszerelésben kaptam meg, gondolom a 30 ml-s verzió is hasonlóan csini és kézreálló. :)






Az illata viszont leírhatatlan, teljesen levendulás, mintha egy friss levendulacsokorba szagolnék. Ennyire élethű, reális illatot eddig csak a Ziaja termékenél éreztem. Semmi mű aromát nem érzek benne, ez csillagos ötös. Mivel a termék hatóanyagainak alapja a levendula, így ebben az esetben nem kell félnünk az illatanyagoktól és az irritációtól. A levendula bőrnyugtató hatásáról szerintem nem kell mesélnem. :) A másik alkotóeleme pedig a sárgarépa, ami revitalizálja a bőrt.








Állaga nagyon folyós,  a textúrájából fakadóan könnyen eloszlatható. A színe opálos.












A kevésbé hidratált területeken azonnal beszürcsöli a bőröm, de ahol okés a nedvesség tartalma ott lassabban szívódik fel. Nagyon jól hidratál, egész napra önmagában is elég, ilyet még egyetlen szérumnál sem tapasztaltam, ebben eddig a legkiemelkedőbb.

Sminkelni is jó rá, ami sok esetben nem szokott működni a szérumok nagy többségénél.

Esti alkalmazásnál azt vettem észre, hogy reggelre baromi hidratált a bőröm tőle, de mégsem ragacsos, zsíros. Szuper!!!







Legfontosabb nálam, hogy ne irritálja az érzékeny bőrömet. Mivel tartalmaz illóolajokat, így aggódtam az irritáció miatt, de egyáltalán nem bántotta az én hisztérika bőrömet. :)












Egyre inkább gondolkozok azon, hogy 10-es skálán kéne pontoznom a termékeket, mivel sok jó van, de így a kiemelkedően jókat nem tudom jelölni. Nos ez a termék 5/5, de inkább csillagos ötös. Már az első két használata után spórolni kezdtem vele, mivel szeretném, ha minél tovább kitartana.





Nourish Relax: Nyugtató, hidratáló arckrém


Amit a márka mond róla:

Érzékeny, irritált bőrre. Értékes összetevői révén nyugtatja és hidratálja a bőrt, enyhíti a szabadgyökök káros hatását. Serkenti a kollagén- valamint a bőrsejtek termelődését, gyulladás csökkentő és bőrpuhító hatású. A karotinban gazdag sárgarépa antioxidáns hatásának köszönhetően védi a bőrt az irritáció és stressz okozta sejtkárosodástól. Shea vaj tartalmának köszönhetően mélyen hidratál. Irritáció elleni komplexszel.
89%-ban organikus összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 50ml.
Főbb hatóanyagai: organikus argán-, levendula-, borágó olaj, shea vaj, sárgarépa por, tripeptidek, bőrirritáció elleni komplex.

Használat: Tisztítás után vigyük fel az arc és a nyak területére, majd gyengéden masszírozzuk a bőrbe.


Ebből egy kis teszter mennyiséget kaptam, így inkább első benyomásokról tudok beszélni.

A csomagolása is nagyon igényes, kis papír tartó rejti a kis krémes tégelyt. A rajzolt virág minták modernné és mutatóssá teszik. Imádnivaló!!!









Az illata mennyei levendulás (mily meglepő) :), talán nem olyan intenzív, mint a szérum illata. 

Állaga krémes, kicsit nehezebb krém. Nekem nem szívódott be kis mennyiség se teljesen, így inkább száraz bőrűeknek ajánlom, ők viszont imádni fogják. Mivel a nehezebb beszívódás nem vette el a kedvem, pár perccel felkenés után, zsebkendővel leitattam a fölösleget. Remekül hidratál és puhává teszi a bőrt. :) 





Mennyire éri meg? Nos szerintem száraz bőrűek imádni fogják. Én is el fogom a fent említett módon használni. Mivel érzékeny bőrre való, így meg kell jegyeznem ez sem irritálta a bőröm, pedig a shea vajjal szokott lenni nézeteltérése a hisztis bőrömnek. A nagy hűha érzés viszont elmaradt, talán a beszívódás tökéletlensége miatt. Pontokban: 5/4 


Összességében a két Nourish termék meggyőzött arról, hogy érdemes figyelemmel kísérni ezt a márkát és több termékét is ki szeretném majd próbálni. A szérum igaz szerelem lett, minden este ezt használom az arcolaj előtt és sokkal szebb tónusosabb azóta a bőröm. A krémet el fogom fogyasztani, de nagy kiszerelésben másfajtát választanék. Az illata pedig annyira természetes levendulás, hogy ez már önmagába nyugtat és relaxál.
Ahonnan megrendelhetitek: http://www.nourish.hu/index.html
Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek?