2014. szeptember 6., szombat

New York Fashion Week eddigi kedvencei

Két csodás tervezőre bukkantam eddig őket szeretném bemutatni a mostani divatanyaguk alapján, de ezekből is szemezgettem, bár megmondom őszintén bármelyik darabjukba belebújnék szívesen, ami a tavaszi-nyári kollekcióban szerepel.





STELLA NOLASCO



Puerto Ricoból származó avangárd tervező hölgy nagyvárosi érzékenységet szövi bele a modern, elegáns ruháiba. Az anyagok textúrája és játéka jól érvényesül, helyenként élesen modern, néhol pedig nosztalgikus évekbe repít vissza bennünket. Honnan is ismerhetjük? Nos szerepelt már az Atmospher, majd a párizsi Fashion Weeken és Beyoncé is viselte. Emellett ez a gyönyörű nő 2011-ben festőként is debütált.









AUGUST GETTY


A divatot és a fantasy világot próbálja stílusával egyesíteni, ám ez mostani bemutatóján kevéssé érzékelhető, hiszen sok csodás és hordható darabot vonultatott fel a kifutón. Ötéves korára megteremtette a maga hóbortos világát, meséjét, amiből úgy tűnik most kicsit kilépett és komfortzónáját egy átlagosabb közönségnek szánta. Előkelőséget sugárzó kompozíciói gyermekkori emlékeiből táplálkoznak, három szó jellemzi igazán: Glamour, presztízs és hatalom. 









Ti nyomon követitek a Fashion Weeket? Melyik ruha tetszett legjobban a válogatásból?