2014. szeptember 8., hétfő

Legjobb csajos sorozatok Top 10

Ez a cikk egy gyors felsorolása azoknak a sorozatoknak, amiket unalmas óráitokban bármikor elővehettek és garantáltan kikapcsolnak.Persze a legtöbb az itt szereplők közül egy trend útmutató és a ruhák, cipők nagy hangsúlyt kapnak, de lássuk be nekünk nőknek erre is szükségünk van néhanapján.

1. Narancsvidék

Régi nagy kedvencem, mondhatnám, hogy egy csajos klasszikus. Gimnáziumos sorozatok legjobbika, bár már mai szemmel kicsit ódivatú ruhákkal, de maximálisan a divattal a középpontban. California napos oldalát mutatja be, persze mindenki szép és gazdag, pár kakukktojást leszámitva az izgalom kedvéért. Ha még nem láttad, ne habozz, azonnal keress rá és nézd meg.




2. Gossip Girl

Személyes kedvencem, főleg Blair Waldorf stílusa miatt és a szerethető karakterek ármánykodása se utolsó. Chack Bass pedig már-már kultikus férfiideállá nőtte ki magát a sorozat miatt. Persze ez is tini, iskolás civakodás, remek designer darabokban és bűn gazdag emberekkel. Nagyon kedvenc idézetem a sorozatból: "Akiket egymásnak teremtettek, visszatalálnak egymáshoz."



3. Szex és New York

Millió blogger, kritikus írt már a Szex és New Yorkról ismertetőt, így zavarba hoz, hogy ehhez kéne valamit hozzáfűznöm, ami nyilván kevésbé lesz sikeres, mint bárki másé. Így csak ennyit fűznék hozzá: NÉZD MEG, MERT SZEMLÉLETVÁLTÓ SZOCIOLÓGIAI TANULMÁNY!!!



4. Pretty Little Liars

Egy éve leltem egy hasonló blog, hasonló bejegyzései közt és imádom. Krimi és a csajos, tini sorozatok koronázatlan királynője. Annyi bonyodalom van benne, mint a fentebbi sorozatokban együtt. Stílust pedig láthattok nem keveset, barátkoznék a stylistjával az alkotásnak.



5. Melrose Place


Régi sorozat és idősebb korosztály életét dolgozza fel, egy háztömb életét dolgozza fel, de nem egy Barátok Közt. Az utolsó évadra garantáltan utálni fogod a legtöbb szereplőt a sok ármánykodás miatt. :)



6. Született feleségek

Korosztály váltás, melyben a házas élet mellett élhető emberi problémák is felmerülnek. Amiért viszont imádom, hogy humoros és kedves sorozat, melyben mindenki megtalálja azt a karaktert, akivel azonosulni tud és akivel a való életben konfliktusa van. 



7. Jóbarátok

Humoros sorozatot kerestél? Megtaláltad, nem annyira csajos, mint amennyire verhetetlen egy fárasztó nap után.



8. 90210

Legújabb felfedezésem....örök szerelem. Könnyed, gimis és kikapcsol. Ha ismerted a Beverly Hills 90210 sorozatot, ez annak a modernebb adaptációja és jelentősen jobb. 



9. Vámpírnaplók (ha szereted a vérszívást)

Eleinte én is néztem, manapság csak ha nagyon nincs mit csinálnom fanyalodok rá. Ezen műfaj kedvelőinek viszont alap és a legjobb sorozat.



10. Carrie naplója

Gondolkodtam, hogy beletegyem már ezt az agyon bírált alkotást, hiszen ez a Szex és New York, Carrie fiatalkora. (én amúgy Samantha fiatalkorára kíváncsibb vagyok, hátha lesz ilyen is) Ha ezen koncepciónál maradunk, akkor nagyon szar, de ha elvonatkoztatunk ettől még élvezhető is. Mindenesetre takarításhoz háttérzajnak ajánlom. A ruhák pedig mesésen vonulnak fel mai stílushoz igazítva a 80-90-évekből.



+1: Modern Család

Nem csajos sorozat, de rommá fogod röhögni rajta magad. Ki ne hagyd! :)



Legjobb csajos filmekről ITT olvashatsz.

Maradt még ki valami? Nyugodtan írjátok meg. Melyik a kedvencetek?