2014. augusztus 2., szombat

Beautyblender használaton kívül- Sminkverseny inspirációs képek+ VIDEÓ

Most egy vicces videóval készültünk nektek, illetve segítséggel a SMINKVERSENYHEZ.  Tovább kattintva inspirációs képeket is találtok és persze a játék leírást. 
VERSENY NEVEZÉS ITT




Mint már korábban leírtuk két kategóriában lehet nevezni és mindenki nevezhet egyszerre a két kategóriában is. Játék leírást ide kattintva olvashatod és a Beautyblenderről is megtudhatsz mindent.

Kategóriák: 

1. Kedvenc sminkem

Bármilyen sminkkel nevezhetsz, ami szívesen viselsz, vagy ami valamilyen okból nagyon tetszik neked. Készíts el magadon vagy akár egy modellen, majd fotózd le. A kép készülhet mobillal, vagy fényképező géppel is, a lényeg, hogy szépen látszódjon rajta a smink.

De ha van Beautyblendered, akkor készítsd azzal a sminked és még a különdíjasok versenyében is részt vehetsz. Küldj egy képet a Beautyblenderedről is!

2. Beautyblener használaton kívül

Ez a verseny Neked szól, ha érzel magadban egy kis kreativitást és beindul a fantáziád, ha meglátsz egy Beautyblendert. Mire használnád a Beautyblendert, hol tartod, mikor nem sminkelsz vele? Helyezd a sminkszivacsot egy meglepő környezetbe és fotózd le.

Inspirációs képeket is készítettünk, hogy lássátok nagyjából mire gondolunk. Nyugodtan szárnyaljon a fantáziátok!

És egy kis segítség, hogy mire is gondolunk a második kategóriánál:



Reggeli rutin




Minden arc megérdemli!















Smink inspirációs képeket és a Blender használatáról videót ITT találtok.