2014. július 26., szombat

7 nélkülözhetetlen cipőfazon a nyárra

Nyár végi leárazások megkezdődtek, ilyenkor fél áron vagy még olcsóbban is hozzájuthatunk tökéletes darabokhoz. Így kedves Hamupipőkék megmutatjuk Nektek milyen cipőfazonokat szerezzetek be, hogy szuper trendik legyetek még a nyáron és persze jövőre is.

1. Balerina



Skála
Kiszoríthatatlanul tartja magát ez a praktikus cipő fazon, sokan csak topánkának becézik. Szaladgáláshoz egy nőies választás, de még az átbulizott éjszaka is örömmel fogjuk elővenni a táskából, lecserélve a tűsarkút. Minden színben és stílusban megtalálható már a boltokban és turkálókban és garantálom, hogy ezt a fajta lábbelit még évekig nem söpri arrébb a divat.





Gina szekrényében lapul ez a pink kis masnis csoda, ami minden szettet fel tud dobni és a gumis megoldásával hihetetlen kényelmes viselet. Balerina cipőt szoknyához is bátran viseljétek, ugyanolyan nőies, mint a tűsarkú.






2. Loafter


Deichmann
Nagyjából három éve bukkant fel ez a fazon a régi időket idézve, mivel a divatban nincs új a nap alatt. Én személy szerint rajongok értük, kedvenc cipőm is ilyen, amit folyton nyúzok. Tavaly nyáron Dániába az edzőcipő mellett ezt a két loaftert vittem csak és még az ottani hordást és lestrapálást is nagyon jól viselték, így le a kalappal előttük.



H&M
Ezen fekete hátul szegecses vászon loafter nagy barátom volt a munkában, hiszen kényelmes és szét nyűhetetlennek bizonyult.


H&M
A királykék az idei fekete, így mindenhez bátran ajánlom ezt a csodás mokaszínre emlékeztető loaftert, Gina lábán nem egyszer láttam és irigykedtem.














3. Szandál

Háda
30 fokban a legkényelmesebb fazon, hiszen szellőzik a láb, ilyenkor csak ezt viselem. Én megrögzött saru mániában szenvedek, így ezekből van pár.




















Kínai
Ezt a királylányos strasszos sarut azért vásároltam meg, mert kedvenc telitalpú cipőm megadta magát és egyszerűen leszakadt a lábamról, szerencsére egy kínai bolt előtt. Gyorsan választottam és megvettem és csodás isteni beavatkozásnak tudom ezt be, mert azóta is ez a kedvencem.



CCC
Ez a CCC-ben vásárolt szandál nagyon szép darab és az egyetlen ebből az üzletből vásárolt cipőm, amit nem kellett visszavinnem, mert tönkrement. Nagyon silányak ezek a cipők, így nem igazán ajánlom, hogy itt vásároljatok.

















4.Magassarkú


Deichmann
Néha azért jó magasabbnak és nőiesebbnek is lenni a nagy melegben, ezért nem hagyhatom ki a magassarkúkat. A zárt mellett a nyitott orrúak is kedvencünké váltak az évek alatt, de idén aki szuper trendi akar lenni az a bokapántosat és a sokpántosat választja. A sarkat a divattervezők idén dugdossák, viszont mi ezzel nem értünk egyet, egy szép kecses cipő mindegy hol villant a 
gyönyörűen karbantartott lábfejből, szexi. 



H&M
Egy egyszínű fekete szandál alap egy nő szekrényében, így Ginánál sincs másképp. A vastag sarok pedig nagyon kényelmes viselet, hiszen könnyebb benne járni és a térkő se nyúzza meg. 







5. Tornacipő


Bordó: Levis Fekete és a fehér: Converse
Egy-két tornacipő örök darab lehet, így mindenképp lapuljon a szekrényben. Én a Conversemre esküszöm, hiszen 8 év nyúzás után is bírja a strapát. A fehér rövid szárú pedig az összes fashion blogger szekrényében fellelhető és ha megunnánk, textilfilccel már újjá is varázsolhatjuk a designeját.

(Ha sportos irányról van szó persze most nagy divat az edző cipő, főleg a Nike, de mivel a csapból is ez folyik mi kihagytuk.)



6. Espadrille


Fonott talpú belebújós vászoncipő, amit a Chanel hozott ismét divatba. Én csak vágyom rá, de Gina már be is szerezte. A nude szín mindig remek választás, hiszem mindenhez tökéletesen illik, de nem rabolja el a ruháról a tekintetet. 



7. Gyógypapucs


F&F
Végre egy olyan divat, ami egészséges, így ajánlom mindenkinek, aki álló munkát végez. Kényelemből jeles. Ezt a csodás királykék darabot az F&F kínálatából választottam magamnak és még akciós is volt, csupán 2000 Ft-ért vadásztam le. A színválasztás nagy dilemma volt, hiszen az óarany és fehér testvérkéje is gyönyörű volt.













Deichmann






















Szerintetek hiányzik valami a listáról? Ti melyiket viselitek legtöbbször?