2014. június 6., péntek

Repedező körömlakk egy lila álmon- TESZT

Most egy egyszerű de látványos manikűrt mutatok Nektek, aminek a főszereplője egy gyönyörű orgona lila lakk és egy fekete töredezős. No de lássuk a lépésről lépésre. 




A lila lakk a Aden Cosmetic sajnos száma, neve nincs, így csak orgonánk fogom nevezni. 10 mililiteres a kiszerelése és a hátulján az összetevők listája is fel van sorolva, ilyet nem nagyon látunk lakkokon.



Csomagolása egy szögletes üvegecske ami picit ferde, nagyon tetszik és kellemes a fogása, kupakja ezüst, műanyag. Elöl ezüsttel a márka neve van feltüntetve, letisztul és elegáns.




Az ecsete picit vékonyabb, mint amit szeretek, de örömmel tapasztaltam, hogy mégis könnyű vele felvinni egyenletesen a lakkot. Ilyen élményben még nem volt részem, a körömlakk állaga valahogy selymes és iszonyú szépen és könnyen siklik végig a körmön, öröm vele a manikűr. Erre csillagos ötöst adok. :)



Egy rétegben nem fed teljesen, de ezt nem is vártam, hiszen pasztell lakk, két réteg viszont maximálisan elég a csodás hatás érdekében. 



Térjünk át a fekete, matt repedező körömlakkra, ami Rose Nail márkájú 20-as átnyalat ebből a kiadásból. Tudni kell erről a lakkról, hogy évek óta megvan mivel nagyon sok van benne 16 ml, pedig sokat használom. 



A csomagolása nekem nagy imádat, szeretem ezt a tejüveget, ami kocka alakú, ez magában is nagyon elegáns, a kupakon pedig a lakk mintáját láthatjuk fekete fehérben. A lakk márkája szolid fényes felirattal szerepel, így az üveg szépsége dominál. 



Ecsete pont jó így egyszerű felvinni egyenletesen a lakkot. Ahogy szárad akkor kezd el repedezni csak és mattá válik. Egy réteg teljesen elég belőle, így nagyon takarékos műfaj. 



Egy hétig szuperül bírta a kiképzést, így maximális pontot kap 5/5.