2014. április 12., szombat

Kedvenc körömlakklemosók- TESZT

Rengeteget lakkozom a körmöm, imádom, hogy a ruhámhoz mint kiegészítő a körömlakk. Lemosás viszont nem a kedvenc elfoglaltságom. Főleg a csillámporos  körömlakk fog ki az emberen, de erről már írtam, ugyanis rátaláltam a legegyszerűbb trükkre, ITT olvashatod. Most megmutatom a kedvenc lemosó márkámat, az Aveot.



Aveo márkának két lemosója a szívem csücske, mivel kíméletesen, de hatékonyan távolítja el a lakkot a körömről és nincs olyan durva, szúrós szaga, mint a többi hasonló termékeknek. A kezem a körömlakk eltávolítás után finom illatú (gyümölcs, vagy mandula). A Müller Drogériában találhatjátok meg, mint saját márkás produktum.

Aceton és aceton mentes verzióban is megtalálható. Én az acetonosat szeretem jobban, ami mandula illatú, amikor egy csillámporos, vagy homok állagú lakkot mosok le mindig ezt használom, mert sokkal hatékonyabb, mint az aceton mentes lemosók.

Ár: 265-300 HUF
Mennyiség: 100 ml
Fellelhetőség: Müller

Fajta: erdei gyümölcsös, Aceton mentes

Illata: Kicsit intenzívebb parfüm jellegű gyümölcs illat. Lemosás után viszont nagyon kellemes.

Hatása: Elég jó bár azét nem teljesít aceton hatással, de ezt nem is várhatjuk el. Az aceton mentes szinten, viszont nagyon jól teljesít, aki ragaszkodik az aceton nélküliséghez, annak nagyon ajánlom.

Fajta: mandulás, Acetonos

Illata: Enyhén lehet érezni a lemosó csípős illatát, de amint elpárolog az aceton, mennyei mandulás az illata a kéznek.
Hatása: Fantasztikusan, gyorsan eltávolítja a lakkot, szóval valami isteni, csak ajánlani tudom nektek.

Ti milyen lemosót használtok?