2014. április 2., szerda

CadeaVera 2in1 mosakodógél TESZT

Most egy Mülleres terméket fogok bemutatni nektek teszt formájában. Ez a CadeaVera 2in1 Waschgel + Augen Make-up Entferner, vagyis sminklemosó és mosakodógél, ami a szemfesték lemosására is alkalmas. 





Amit a márka Ígér:


Friss finom pórusú bőrt biztosít Gránátalma- és sóskakivonattal az első lépés a tisztítás. A CV tisztító kozmetikai termék alaposan és kíméletesen tisztítanak és megteremtik a bőrápolás optimális eredményének előfeltételeit. A készítmény kifejezetten a mindennapos bőrtisztításra fejlesztették ki. A kíméletes formula alaposan eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket, az arc- és szemfestéket és a felesleges faggyút. A gránátalma kivonat már a tisztítás során megőrzi a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, miközben a sóskakivonat vitalizálja  bőrt. Friss selymes érzésű bőrt eredményez. 



25 év felettieknek ajánlott a használata, minden bőr típusra. 

Teszt:

A csomagolása egyszerű átlátszó kék tubus, ami nagyon jó, hiszen láthatjuk mennyi van még a termékből. A nyomós adagolásnak köszönhetően a megfelelő mennyiséget tudjuk alkalmazni és higiénikus is ez a forma. 



Az állaga, mint ígérték gél állag egy halványkék színnel, ami annyira nem dobott fel, mert nem rajongok azért, ha színező anyag van az ilyen termékekben. Dermatológiailag tesztelt, amúgy ez a smink lemosó. 

Illata leginkább a szappanra emlékeztet, tiszta hatást kelt, teljesen átlagos.



Smink vattára nyomva jól áttöröltem vele a bőröm és az előírásnak megfelelően utána hideg vízzel jól elöblítettem az arcomat. Az alapozót szépen eltávolította, de a vízálló szemfestékkel már meggyűlt a baja. A szempilla spirállal abszolút nem boldogult ez a készítmény, minden maradt a helyén és pandává változtatott, pedig csak egy könnyű nappali smink volt rajtam. Ezért szemfesték lemosásra én alkalmatlannak tartom, viszont bőrtisztításra megfelelő lehet. A bőröm tényleg puha volt az alkalmazása után és kellemes érzetű, így ebben beváltotta a márka az ígéretét. 

Pár hétig teszteltem és alapvetően ár érték arányban megfelelő, ha csak arctisztítóként tekintünk rá. 5/3 pontot adok neki, egy átlagos terméknek tartom.