2014. február 7., péntek

Valentin napi ajándék ötletek

Jön az egyik leggiccsesebb ünnep, ami inkább a pénztárcánk kiüritésére jött létre, mit más funkcióra szerintem. Ilyenkor kötelező piros, rózsaszín, bolyhos, szőrös, csillogó és persze szivecskés ajándékkal elhalmozni azt akiért dobog a szívünk. Most felsorolok pár olcsó, vagy hasznos ajándékot, amit adhatunk a másiknak.

Süss, főzz

Nem nagy ördöngősség meglepni a szeretett férfit egy kis süteménnyel, vagy vacsorával. A legegyszerűbb talán a pizza, amit most természetesen szív alakúra kell sütnünk. Süteményben a linzer is nagyszerű lehet, hiszen szív formákat szaggatni igen egyszerű és máris kész a nagyszerű ajándék, amit egy dobozba sorakoztatva, biztos hogy örömet szerzünk.
Valentin nap reggelén mi lenne romantikusabb mint az ágyba vinni az ételt. Lehet ez egy szív alakú tojás, vagy akár amerikai palacsinta amit a sütés végén szív alakúra vágunk. 








Bögre

Nagy divat volt a fényképet a bögrére. Szerintem viszont még aranyosabb lehet és talán nem olyan elcsépelt, ha egy bögrét kidekorálunk egy porcelán filctollal. A legszebb szerelmi vallomásunkat bögrére vethetjük, és egy kis sütés után már kész is a zseniális ajándék.




Süthető gyurma evőeszköz

Mivel erről már készítettem egy DIY bejegyzést nem is szaporítom a szót. Elkészítését itt találjátok: http://kialakito.blogspot.hu/2013/12/sutheto-gyurma-evoeszkoz-karacsonyra.html



Írj levelet

Én régimódi vagyok, így a szerelmes levelek mindig lenyűgöznek. Mivel sok fiú barátom van nagyon jól tudom, hogy a pasik nem szeretnek levelet írni, de kapni viszont annál inkább. Lányok nem ciki egy cuki papírra vetni pár kedves sort, vagy nosztalgikus emléket.
Egyik barátnőm tovább ment ennél, mesévé írta meg a megismerkedésük történetét, volt abba sárkány, toronyszoba és persze herceg és királylány. Ha már nyálas ünnep, akkor ez jó ajándék, elég csöpögős. :)



Így lehet igazán személyre szóló ajándékot készíteni és így a a Valentin nap elveszti az üzleties jellegét, ami csak a pénzköltésről szól.

Jó barkácsolást, sütögetést és írogatást!