2014. január 31., péntek

10 kihagyhatatlan csajos film

1. Dirty Dancing (1987)
Film ismertető



Az én listámon feltétlenül ez foglalja el az első helyet. Már gyerekkoromban is rajongtam a történetért és a filmben szereplő szinte összes zene megfogott. A tipikus tábori szerelmeket idéző hangulata van a történetnek és jobban megismerhetjük a hatvanas évek végét. Nem vagyok a zenés filmek híve ám ez annyira jól összerakott mozi, hogy mindenképpen ajánlom. Ráadásul annyit láttam, hogy a latin táncokat elsajátítottam innen, ami annó a szalagavató előtt kiderült, így nem kellett túl sokat tanulnom a lépéseket.
Részlet a filmből. 


2. Micsoda nő (1990)
Film ismertető



Fantasztikus mese egy lányról, aki a testéből él és egy véletlen folytán belecsöppen a gazdagok életébe. Ami csupán egy hétre szól, de végül a dúsgazdag üzlet ember beleszeret. A szereposztás se kutya, hiszen Richard Gere és Julia Robberts játsza a főszerepet.
Kedvcsináló videó.

3. Oltári nő (1999)
Film ismertető leírás.




Ennyiszer majdnem férjhez menni, ennyi fajta férfihez, ilyen sok menyasszonyi ruha. Igen, akarjátok! Nagyon aranyos szerelmi történet, melyben a kiforratlan egyéniségű nő, pánikban menekül el az esküvői elől, mígnem...jön Richard Gere. :)
Leánykérés részlete.

4. Egy boltkóros naplója (2009)
Ismerető



A könyvről már írtam előző bejegyzésekben (Itt találhatjátok.), mivel nagyon tetszett. A mániákus vásárlást dolgozza fel egy vígjátékban. Tökéletes egy csajos, kikapcsolódós estére egy forrócsoki mellé.
Előzetes videó.

5. Csak szex és más semmi (2005)
Filmleírás.



Egy magyar film is van, ami annyira megnyert, hogy bármikor képes vagyok leülni és megnézni. "Ha minden nő normális pasira vágyna, már kihalt volna az emberiség!" Egy pizsamaparti a barátnőkkel? Igen ez kell nektek.
Teljes film itt.

6. A csajok háborúja(2009)
Ismertető



Barátnők, de vajon az esküvő ellenséggé teszi őket egy életre? Aki szereti az esküvős filmeket, a hófehér habos-babos ruhákat, annak ez egy kötelező és szórakoztató darab lesz. A Pláza esküvőért való harc és a versengés a tökéletes lagziért.

7. Mindenképpen talán (2008)
Leírás



Egy átlagos férfi, három melléfogás után, végre megtalálja a nagy Őt, egy édes kis vígjátékban. Sajnálom többet nem írok le csak nézzétek meg szépen.
Előzetes

8. Szex és New York 1-2.
Ismertető 1. ,Ismertető 2.





Aki szereti a Szex és New York sorozatot, annak garantáltan fog tetszeni a két film változat, Az egyik Carry esküvőjét dolgozza fel, ami nem megy zökkenő mentesen Mr. Biggel. Igazi esküvői örömmámor a ruhákat tekintve a film, a jól megszokott karakterek és alakítások pedig igazán csajossá teszik. Bármely férfit meg lehet vele kínozni nőtársaim. :)
A folytatás pedig egy nagy kaland a lenyűgöző közel keleten. Természetesen nem marad ki itt is a kaland, a  csavar és a rengeteg szuper tervezői darab sem. Megnézni!
Vicces jelenet a "nászútról"Első rész kedvcsinálóMásodik rész előzetese

9. Az ördög Pradát visel (2006)
Film ismertető



A kis szürke egérből megnézhetjük, hogy lesz egy divatos és talpraesett nő, akit a mindig elégedetlen főnöke is nagyra becsül a film végén. Talán ez a mozi hozta meg igazán a Prada márka népszerűségét, ami azóta is töretlen. Bepillantást enged a divat kulisszái mögé egy szórakoztató vígjáték formájában.
Videó

10. Ízek, imák, szerelmek (2010)
Film leírás



Engem valami fantasztikus módon feltölt ez a film energiával. Ahányszor megnézem úgy érzem, hogy bármit meg tudok csinálni és semmi sem lehetetlen. Felemelő és nem annyira csajos, mint amennyire más világnézetet ad mindenkinek. KÖTELEZŐ!
Teljes film

Legjobb csajos sorozatok listája ITT található. 

Végezetül mutatok nektek egy oldalt, ahol online tudtok nézni filmeket és sorozatokat. http://www.mozicsillag.com/search.php